Toxic Ülkeler Sıralaması

Valorant oynadığınıza göre TR'den başka bir ülke görmüyorsunuz zaten?
Benim Valorant oynadığımı nereden çıkardınız? Bir süre deneme oyunları vb. dışında hiçbir zaman Valorant'ta daha ileriye gitmemişimdir. Üç beş karakter say deseniz zor sayarım. Denemek için harcadığım dakikaların sonunda da elde ettiğim izlenimler gayet yeterli geldi. Bunu da gerek burada açılan konularda, gerekse genel ağ ortamında görüyorum zaten.

Valve oyunlarında Ruslar liderliği alabilir. Genel platformlarda gerek PC, gerek konsol, gerekse mobil olsun; bu kategoride Türklerin elinden liderliği alabilecek millet olduğunu düşünmüyorum. "Boris köylü ismi, şimdi siz fakirsinizdir, her tarafınızda kıl var" diyen kaç tane Rus gördünüz Allah aşkına? Adı Mehmet diye birine bunlar söylenir mi, daha hiç oyun başlamamışken bile?

Bu benim şahsi görüşüm. Bunu Valorant'a bağlamanızı gram anlamış değilim, üstelik forumda bir-iki Valorant toksikliği başlığına sahip konu dışında herhangi bir Valorant konusuna yorum dahi yapmamışken.

Evet, Elite'da zaman zaman karşılaştığımız oluyor Rus oyuncularla, bir yanlışlarını görmedim.
Rus'ların %70'i CS:GO oynuyor hocam. Ve sesli sohbet de olunca hepsinin ne olduğu açığa çıkıyor. 1-2 tane değil %95'i toxic olduğu için böyle bir sıralama yaptım. Türkiye'nin %100'ü toxic olsa bile %95'lik Rusya nüfusu daha fazla geliyor ki Türkiye Rus'ları geçecek kadar toxic bir millet değil. Sıralama gayet doğru. Rus'lar tüm oyunlarda aynıdır, değişmez.

Hocam Rusça bilseydiniz zaten sizi her türlü kışkırtacaklardır, aşağılayacaklardır. Rus'lar öyle bir millet ki; hem İngilizce bilmeyip, elindeki İngilizce ile ellerinden ne gelirse ırkınızdan tutun her şeyinize laf edeceklerdir. Eğer Rus'larla aynı dile sahip olsaydınız size yemin ediyorum kafayı yerdiniz. Valorant oynadığınızı ise profilinizde yer olarak ''Sage Academy'' var. Yanlış anladım sanırsam. Zaten Valve'nin oyunları Rus'ların %80'ini kapsıyor. Tüm milletler, tüm ülkeler oyunda Rus'lar ile karşılaşınca sağa sola kaçıyor. Tüm milletler için Rus'lar toxiclikte 1. sıradadır. Ama bizim milletimiz yine sadece TR serverinin olduğu oyunları oynayıp ''Rus'lar ile Türk'ler yer değiştirsin'' ayağına giriyorlar. Ben neden bunu bu kadar açıklama gereği duydum. Sıralama gayet doğru, bu milletlerin tamamıyla oyun oynamayanlar mümkünse yorum yapmayabilir.

Ruslar kadar karaktersiz oyuncu kitlesi hiçbir yerde yok. İngilizce yazıyorum, Rusça cevap veriyor. Vuruyorum, Rusça küfür ediyor. Takıma gelirse, come back atmayı denemek yerine, oyunu salıyor, takım arkadaşlarını vuruyor. Ruslara, oyun oynamak yasaklanmalı bence.

Hocam öncelikle benim kullandığım Sage'in Valorant ile hiçbir ilgisi olmadığını belirtmek isterim. Dediğim gibi Valorant hakkında bilgim yok denecek kadar az, bunu bilmememden de belli zaten. Bilgim olmadığı için bir anlam veremedim, kusuruma bakmayın.

Nedense bana Türkler daha toksik geliyor. Dediğiniz gibi Rusça anlamadığımdan ya da yeterince denk gelmediğimden dolayı da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…