Toyota Auris 2016 alınır mı?

Fırat özen

Hectopat
Merhaba, araç almayı düşünüyorum Toyota auris 1.6 otomatik LPG'li cam tavan Full donanımlı bir advance skypack paketi var. Fiyatı 900 bin ila 1 milyon arası. Sizce değer mi?
Yardımcı olan olursa sevinirim

Son düzenleme:
Alınır. Yakıt avantajı da var. Alternatif birçok araç benzin ya da dizel olacak bu araçlar %40 yakıt tasarruflu binersiniz.

Bizde araç yenilemek istiyoruz LPG uyumlu düzgün güncel araç yok piyasada.

Merhaba, araç almayı düşünüyorum Toyota auris 1.6 otomatik LPG'li cam tavan Full donanımlı bir advance skypack paketi var. Fiyatı 900 bin ila 1 milyon arası. Sizce değer mi?
Yardımcı olan olursa sevinirim

Tüp konusunda bir şey diyemeyeceğim ama parasını hak eden gayet donanımlı bir araba. Toyota olduğu için de sorunsuz ve rahatlıkla uzun yıllar kullanabilirsiniz.

900 bine auris alınmaz hocam. MK4 focus veya B6 Passat çok daha mantıklı olur.

Değişensiz, boyasız Toyota her zaman iyidir ama benim ilk tercihim Ford olur. Ben 900 bin ile 1.1 milyon TL arası herhangi paket 2020 model ve üstü Focus dizel bakardım.
dizel çok pahalı diye lpg li araç almayı düşündüm

900 bine auris alınmaz hocam. MK4 focus veya B6 Passat çok daha mantıklı olur.
otomatik almayı düşünüdüğüm için cvt şanzıman tercih etmek istedim toyota gibi powershıft ve dsg sorunları var diye biliyorum

Alınır. Yakıt avantajı da var. Alternatif birçok araç benzin ya da dizel olacak bu araçlar %40 yakıt tasarruflu binersiniz.

Bizde araç yenilemek istiyoruz LPG uyumlu düzgün güncel araç yok piyasada.
toyota ve honda var

Dizel çok pahalı diye LPG'li araç almayı düşündüm.

Otomatik almayı düşünüdüğüm için CVT şanzıman tercih etmek istedim Toyota gibi powershıft ve DSG sorunları var diye biliyorum.

Toyota ve Honda var.

MK4 focus tork konvertörlü şanzımana sahip hocam. En sorunsuz otomatik şanzıman. Ayrıca dizel LPG'ye göre daha az yakar. Pahalıdır ama benzin LPG ile aynı tutarda yakar toplamda. Ayrıca dizel araçlar çok daha güçlü olur az yakar ve yüksek güç verir. Bizde dizel focus vardı Sport'ta 6 litre ecoda 4 litre yakıyordu yakıt açısından muazzam bir araçtı tavsiye ederim.

MK4 focus tork konvertörlü şanzımana sahip hocam. En sorunsuz otomatik şanzıman. Ayrıca dizel LPG'ye göre daha az yakar. Pahalıdır ama benzin LPG ile aynı tutarda yakar toplamda. Ayrıca dizel araçlar çok daha güçlü olur az yakar ve yüksek güç verir. Bizde dizel focus vardı Sport'ta 6 litre ecoda 4 litre yakıyordu yakıt açısından muazzam bir araçtı tavsiye ederim.
ilk arabam olacak sportif düşünüyorum kararsız kaldım :D şuan araştırıyorumda tredx-x ile titanyum arasındakı fark nedir ? birde ecolue ile tdci ? hangisini almalıyım

İlk arabam olacak sportif düşünüyorum kararsız kaldım :D şu an araştırıyorumda tredx-X ile titanyum arasındakı fark nedir? Bir de ecolue ile TDCI? Hangisini almalıyım.

Motor olarak kesinlikle EcoBlue tavsiye ederim daha atik ve Ford'un kendi motoru, TDCI ise reno ile ortak motor. Trendx pakette daha az krom detay var, jantlar daha basit ama yine de çelik jant, küçük ekran geliyor CarPlay yok ama Bluetooth var. Titanyum ise krom detaylar bolca var opsiyonel sunroof var daha spor jantlar var büyük ekranla geliyor ve kablosuz şarj ile geliyor. Biz trendx aldık ekranı kendimiz taktırdık yani daha çok aile arabası olarak kullandık ama fiyat farkı çoksa trendx daha mantıklı. Ayrıca trendx stok ses sistemi mükemmel baslar vesaire çok güzel veriyor yani asla mutsuz olmazsınız kullanırken. Tek bir eksisi var o da arkadaki kapı döşemeleri plastik, önde deri olarak geliyor ama arka tarafa çok özenilmemiş. Yine de konforlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı