T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Elimde 2024 Toyota Corolla vision Plus var aracimda multimedya var fakat telefonumun ekranını nasıl yansıtacağımı bulamadım.
Elimde 2024 Toyota Corolla vision Plus var aracimda multimedya var fakat telefonumun ekranını nasıl yansıtacağımı bulamadım.
Bora2000 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 TmpEgemen dedi: Elimde 2024 Toyota Corolla vision Plus var aracimda multimedya var fakat telefonumun ekranını nasıl yansıtacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Android Auto yüklümü araçta veya Apple CarPlay.
TmpEgemen dedi: Elimde 2024 Toyota Corolla vision Plus var aracimda multimedya var fakat telefonumun ekranını nasıl yansıtacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Android Auto yüklümü araçta veya Apple CarPlay.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.385 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Apple car play yada android auto varmı?
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 Evet var fakat hangi sürüm hatırlamıyorum Bora2000 dedi: Android Auto yüklümü araçta veya Apple CarPlay. Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: Apple car play yada android auto varmı? Genişletmek için tıkla...
Evet var fakat hangi sürüm hatırlamıyorum Bora2000 dedi: Android Auto yüklümü araçta veya Apple CarPlay. Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: Apple car play yada android auto varmı? Genişletmek için tıkla...
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.385 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #5 TmpEgemen dedi: Evet var fakat hangi sürüm hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Telefon android 6.0 veya ios 9.0 üstü ise bağlayabilirsin.
TmpEgemen dedi: Evet var fakat hangi sürüm hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Telefon android 6.0 veya ios 9.0 üstü ise bağlayabilirsin.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #6 Yerayay dedi: Telefon Android 6.0 veya iOS 9.0 üstü ise bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon Android 14.0 fakat ben nereden yapacagımı bulamadım.
Yerayay dedi: Telefon Android 6.0 veya iOS 9.0 üstü ise bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon Android 14.0 fakat ben nereden yapacagımı bulamadım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.385 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #7 TmpEgemen dedi: Telefon Android 14.0 fakat ben nereden yapacagımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin araçtada az çok benzer olacaktır gerekli yerleri videodakine göre bulursanız bağlarsınız.
TmpEgemen dedi: Telefon Android 14.0 fakat ben nereden yapacagımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin araçtada az çok benzer olacaktır gerekli yerleri videodakine göre bulursanız bağlarsınız.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #8 Yerayay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin araçtada az çok benzer olacaktır gerekli yerleri videodakine göre bulursanız bağlarsınız. Genişletmek için tıkla... Reis Android Auto'ya baglaniyor ama ben ekran yansitmak istiyorum ve Miracast secenegini goremedim
Yerayay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin araçtada az çok benzer olacaktır gerekli yerleri videodakine göre bulursanız bağlarsınız. Genişletmek için tıkla... Reis Android Auto'ya baglaniyor ama ben ekran yansitmak istiyorum ve Miracast secenegini goremedim
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.385 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #9 TmpEgemen dedi: Reis Android Auto'ya baglaniyor ama ben ekran yansitmak istiyorum ve Miracast secenegini goremedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video'dakine benzer Miracast özelliği var mı multimedya ekranında bakın.
TmpEgemen dedi: Reis Android Auto'ya baglaniyor ama ben ekran yansitmak istiyorum ve Miracast secenegini goremedim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video'dakine benzer Miracast özelliği var mı multimedya ekranında bakın.
T TmpEgemen Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 198 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 3230m gt 740m 8gb ram 1tb hdd Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #10 Yerayay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video'dakine benzer Miracast özelliği var mı multimedya ekranında bakın. Genişletmek için tıkla... Baktim da bu eski arayüz sanirim bizimki boyle degil
Yerayay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video'dakine benzer Miracast özelliği var mı multimedya ekranında bakın. Genişletmek için tıkla... Baktim da bu eski arayüz sanirim bizimki boyle degil