Toyota Corolla HB vs Seat Leon

Merakımdan soruyorum da Accent Era!ar %51 yerli üretim mi?
Evet. Yerli üretim versiyonları da var.
Şuanki fiyatlara baktım da aşırı pahalı. 1.6 mjet zaten en pahalı versiyonu. 1.4 Fire Urban Plus ortalama bence.
Şöyle ki 1.4 fire yokuş performansı iyi değil Gitmesini istiyorsan 1.3 yada 1.6 Mjet tercih etmen gerekiyor. 1.3 lounge alsan bile 216.900 tl. 2000 tl üstüne corolla tercih edilebiliyor. Hem 1.6 hem otomatik vites. Başka tercih edilebilecek arabalarda var.

Toyota / Corolla / 1.6 / Vision / 2020 TOYOTA COROLLA 1.6 VISION OTOMATİK SİS FARLI EXTRALI sahibinden.comda - 919633878

1.6 Mjet 295.900 tl O parayla daha donanımlı 1.8 hbrid corolla tercih edilebiliyor.

Sadece corolla dan örnek verdim. Başka araçlarda tercih edilebiliyor.

Egea nın tercih edilebilmesi için fiyatını rakiplerinin ortalama düzeyde altına düşürmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Ama o paralara 210.000₺ civarına vıson alınabiliyor ve vısıon paketin adı üstünde corolla modelinin en boş modeli olduğunu unutmamak lazım. Vısıon corolla alacağıma 1.3 multijet lounge egea alırım.1.6 multijet lounge parasına ise donanımlı corolla ve donanımlı egea alınyor. İkisi arasında seçim yapmak kişinin tercihi. Ben egea alırdım.

Tercih sizin lakin hbrid motorlu corolla varken egeanın yüzüne bakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…