Vallahi 197 gördüm bir arabayla ama titriyordu araba. Olay 200leri görmesi değil. Çok yavaş kalkıyor ve 0-100 çok yavaş 13 saniyede çıkıyor.
Corolla seni a noktasından b noktasına götüren ve en az tamire yolu düşen araba olarak tasarlanmış. Ne en yüksek hız ne de ivme gibi konuları dert edinen bir araba değil. En azından 2018 kasalara kadar öyle bildiğim kadarıyla 3 silindire geçtikten sonra tanıyamıyorum o arabayı.
Şahsen ben 500km yolu yaparken 170-180km/s yi güvenle en az 100-150km boyunca süremeyeceksem hiç o hızlara çıkmayı düşünmüyorum. O kadar gidebileceksem de 3 dakikada çıkması da 5 dakikada çıkması da çok umurumda olmuyor.
Zaten corolla o hızlara çıktıktan sonra fren denilen şey de bir yalan haline geliyor. Kaza geliyorum dese fren yapsan takla atma ihtimalinde yüksek. O hızlardan sonra ancak dönüş yapacağın ayrım, duracağın petrol v.b yerlere yaklaşırken gaz düşürüp fren okşayıp giriyorsun. Bu frenleri yapabilen araçlar da epey kısıtlı.
Eğer ayağının altında gücü sürekli hissetmek istiyorsan SuperB benzinli 2017-2018'ler vardı. O zamanlar sıfırları aynı paraydı. Lineer tork vardı. Yani torkun en yüksek olduğu devir diye bir şey yoktu her devirde aynı Max torku veriyordu.
Yaşım 40. yolcularım karım, çocuğum, kaynanam, 4 yaşında ki oğlum vs.
Yaşa ve hayata göre talepler de değişebilir.
Diyeceğim o ki, senin istediğin araçlar benzinli C200 2018, SuperB 2018 vs vs. Epey yüksek Bg'li bir araçtı benzinli C200.