Toyota RAV4 2001 model alınır mı?

Selam, böyle bir araç değerlendirmek istiyoruz ama bilemiyoruz... Bu araç yeri geldiğinde satılabilecek, elden çıkartılabilecek bir araç mı? Sahibinden'e vb. baktığımda pek popüleritesini göremiyorum ancak araç gerçekten güzel. Ne öneriyorsunuz, sizce alınır mı? Fikriniz nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasası düşük bir araç ülkemizde. Alana önceki kullanımlarından ötürü masraf kapısı olması, eski durmasıyla tutulmuyor maalesef.

Bence almayın harika bir SUV ama piyasası yok Camry'de öyle.

Kronik şanzıman ve beyin arızasına sahip bir araç. Ayrıca piyasası yok denecek kadar az. Bütçe nedir?

Türkiye içerisinde bu tarz araçların neden tutmadığını bazen çözemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kronik şanzıman ve beyin arızasına sahip bir araç. Ayrıca piyasası yok denecek kadar az. Bütçe nedir?
Bütçelik değil de takas düşünülüyordu, o yüzden sormak istedim. Neredeyse her babanın var olan bir SUV hayalinden ötürü olabilir.

Aracınızı ve üzeri bütçenizi söylerseniz daha iyisini buluruz belki .

Aldıktan sonra sağlam masraf edip elden geçirirseniz ömürlük araç ama ülkemizde herkes usta ve uyanık olduğundan bu kadar yaşlısı sanayiye ortak eder, borca sokar, ocağa incir ağacı diker tiptedir. Bir de tüpsüz kullanım dert babası eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…