hamiltonfedaisi
Decapat
Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller. Toz sahlepler nerede satılır? Ara sıra BİM'den alıyorum. Fakat sağlıklı mı orası tartışılır. Aktarlarda satılır mı?
Gerçek sahlep alıp yapabilirsin, bulunduğun şehirdeki en güvendiği (en büyük v.b değil) aktarı deneyebilirsin veya İstanbuldaysan Mısır Çarşısına gidip baharatçılardan bakabilirsin. Fiyatı Safran gibidir, o yüzden 5-10-20-50gr gibi miktarlarda bütçene göre alabilirsin.Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller. Toz sahlepler nerede satılır? Ara sıra BİM'den alıyorum. Fakat sağlıklı mı orası tartışılır. Aktarlarda satılır mı?
Kuru kahveci Mehmet Efendi`nin Kadikoy subesinden kkilosu 1600 liradan alabilirsin. Bim`deki salep oldugu iddia edilen seylerin icinde 10 binde 5 oraninda salep var.Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller. Toz sahlepler nerede satılır? Ara sıra BİM'den alıyorum. Fakat sağlıklı mı orası tartışılır. Aktarlarda satılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.