Toz sahlep nerede satılır?

Marketlerde Dr.Oetker`in sahlepleri var ben severek içiyorum. Haricinde Kahve Dünyası`nın toz şeklinde satılan sahlepi de güzel. Sağlık konusuna pek girmemek gerek. Nitekim her hazır aldığımız ürünün elbette ki zararı var.

Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller. Toz sahlepler nerede satılır? Ara sıra BİM'den alıyorum. Fakat sağlıklı mı orası tartışılır. Aktarlarda satılır mı?
Gerçek sahlep alıp yapabilirsin, bulunduğun şehirdeki en güvendiği (en büyük v.b değil) aktarı deneyebilirsin veya İstanbuldaysan Mısır Çarşısına gidip baharatçılardan bakabilirsin. Fiyatı Safran gibidir, o yüzden 5-10-20-50gr gibi miktarlarda bütçene göre alabilirsin.

Geri kalan her şey ultra plastik ve o hakkını içine kimyasallar katılmış veya sağlığa zararları daha bilinen şeylerde kullanmak daha mutlu eder uzun vadede tecrübeme göre.

Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller. Toz sahlepler nerede satılır? Ara sıra BİM'den alıyorum. Fakat sağlıklı mı orası tartışılır. Aktarlarda satılır mı?
Kuru kahveci Mehmet Efendi`nin Kadikoy subesinden kkilosu 1600 liradan alabilirsin. Bim`deki salep oldugu iddia edilen seylerin icinde 10 binde 5 oraninda salep var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı