Toz tutmayan mouse pad önerisi

Tix3169

Decapat
Daha fazla  
Yeni almış olduğum mouse bazen oyun içerisinde takılıyor. Bunun neden kaynaklı olduğunu hala tam çözemedim. Her yolu denedim fakat mouse padi hiç değiştirmedim.
Odam bayağı tozlu ve mouse padim bayağı tozlanıyor. Belki de mouse bu yüzden takılıyor olabilir.
Mouse:VXE R1 Wireless Mouse

Hocam fiyat biraz tuzlu ama şu ana kadar kullandığım en pürüzsüz ve en iyi mouse padim bu benim. Daha önce bunun designer versiyonunu kullanmıştım halen de duruyor 4 yıl oldu, azıcık dikişleri söküldü. Eskiden seçili Asus Gaming mouseleri alınca yanında hediye geliyordu. Malum ekonomiden dolayı fiyatlar tuzlandı. Linkini bırakıyorum almak isterseniz asla pişman olmazsınız.

Hocam fiyat biraz tuzlu ama şu ana kadar kullandığım en pürüzsüz ve en iyi mouse padim bu benim. Daha önce bunun designer versiyonunu kullanmıştım halen de duruyor 4 yıl oldu, azıcık dikişleri söküldü. Eskiden seçili ASUS Gaming fareleri alınca yanında hediye geliyordu. Malum ekonomiden dolayı fiyatlar tuzlandı. Linkini bırakıyorum almak isterseniz asla pişman olmazsınız.

Toz tutar mı?

Hocam fiyat biraz tuzlu ama şu ana kadar kullandığım en pürüzsüz ve en iyi mouse padim bu benim. Daha önce bunun designer versiyonunu kullanmıştım halen de duruyor 4 yıl oldu, azıcık dikişleri söküldü. Eskiden seçili ASUS Gaming fareleri alınca yanında hediye geliyordu. Malum ekonomiden dolayı fiyatlar tuzlandı. Linkini bırakıyorum almak isterseniz asla pişman olmazsınız.

800 bir şey değil mouse pad için ben de 1500 2000 sandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı