OzanOzceylan
Kilopat
Herkese merhaba. Şu anda VDSL bağlantı kullanıyorum ve nihayet fiber altyapı hizmeti binamıza hatta dairemizin önüne kadar geldi. Ben de yakın zamanda başvuru yapmayı düşünüyorum. Dolayısıyla modem yerine GPON üzerinden WAN bağlantı olacağından modem yerine router bir cihaz işimi görecek. 3 gündür forumlara ve inceleme videolarına göz attım, aklım iyice karıştı çünkü Türkçe düzgün bir inceleme yok. Hem güncel bir router cihaz hem fiyat hem de Qualcomm IPQ0518 gibi bir çipe sahip olduğu için Archer AX-55 router aklıma yattı. Ayrıca en az 3 adet Ethernet çıkışı gerekliydi. Teknosa sepette %10 indirim ile 1493 liraya denk geliyor.
Benim önceliğim çevrimiçi oyun oynadığımda evdeki diğer sakinler sosyal medyada video izlediği zaman yavaşla olmasın ve çekim gücü şu anda kullandığım ASUS-DSL AC750 gibi olsun yeterli. Sizin düşünceleriniz nedir? Bu fiyat bandında başka bir öneriniz var mı?
Benim önceliğim çevrimiçi oyun oynadığımda evdeki diğer sakinler sosyal medyada video izlediği zaman yavaşla olmasın ve çekim gücü şu anda kullandığım ASUS-DSL AC750 gibi olsun yeterli. Sizin düşünceleriniz nedir? Bu fiyat bandında başka bir öneriniz var mı?