Hewexy Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Aşağıya modemin arkasının fotoğrafını ekleyeceğim fiber kablomuz oradaki yuvarlak beyaz kabladon geliyor Amazon'dan aşağıdaki modemi aldım bana finer ve hız konusunda sıkıntı yaratır mı? Amazon.com.tr ROUTER BAĞLANACAK MODEMİN FOTOĞRAFI!! Düzeltme: Başlık moderatörler tarafından düzenlenmiş sormak istediğim soru “AŞAĞIDA (İNFİNTY 401 UYDU KABLOSU İLE FİBER ÇEKİLDİ ) MODEME TP LİNK AX12 ROUTER BAĞLANABİLİR Mİ? Son düzenleme: 16 Kasım 2023
Aşağıya modemin arkasının fotoğrafını ekleyeceğim fiber kablomuz oradaki yuvarlak beyaz kabladon geliyor Amazon'dan aşağıdaki modemi aldım bana finer ve hız konusunda sıkıntı yaratır mı? Amazon.com.tr ROUTER BAĞLANACAK MODEMİN FOTOĞRAFI!! Düzeltme: Başlık moderatörler tarafından düzenlenmiş sormak istediğim soru “AŞAĞIDA (İNFİNTY 401 UYDU KABLOSU İLE FİBER ÇEKİLDİ ) MODEME TP LİNK AX12 ROUTER BAĞLANABİLİR Mİ?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Bu modem değil bilginiz olsun. Bu sadece yönlendirici.
Hewexy Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 fersend dedi: Bu modem değil bilginiz olsun. Bu sadece yönlendirici. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yaptım
fersend dedi: Bu modem değil bilginiz olsun. Bu sadece yönlendirici. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yaptım
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 TP-Link AX12'nin açıklamasında tüm cihazlarla uyumlu diyor. TP-Link Archer AX12
Hewexy Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 güncel konudaki düzeltmeye cevap verirseniz sevinirim iyi günler
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 Hewexy dedi: güncel konudaki düzeltmeye cevap verirseniz sevinirim iyi günler Genişletmek için tıkla... Bağlanır. Çünkü tüm cihazlarla Uyumluluk varmış.
Hewexy dedi: güncel konudaki düzeltmeye cevap verirseniz sevinirim iyi günler Genişletmek için tıkla... Bağlanır. Çünkü tüm cihazlarla Uyumluluk varmış.