TP-Link Archer AX23 AX1800 alınır mı?

68515

Hectopat
Merhaba, modeme olan uzaklığım fazla, bu yüzden de Wi-Fi sinyalim çok düşük. Artı olarak kablolu şekilde bilgisayarıma interneti çoğaltmak istiyorum, biraz araştırdım ve bu routeri keşfettim. Sizce nasıl? Almaya değer mi? Ek bir şey kullanmadan modemden bilgisayarıma bu router aracılığıyla internet sağlayabilir miyim? (Asıl önemli olan bu) veya bu bütçede önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba modemi aldin mi veya alan biri yardimci olabilir mi aynisini almayi dusunuyorum ve ayni durumu yasiyorum hem ek Wi-Fi portuna ihtiyacım var hem birkac duvar mesafe olacak uzaktan cekmesi lazim yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba modemi aldin mi veya alan biri yardimci olabilir mi aynisini almayi dusunuyorum ve ayni durumu yasiyorum hem ek Wi-Fi portuna ihtiyacım var hem birkac duvar mesafe olacak uzaktan cekmesi lazim yardimci olursaniz sevinirim.
Ben de sana soruyorum
Naptın, aldın mı ? Ya da aldıysan ne marka model modem aldın. Bende ilk defa modeme para verme eşiğindeyim.

Merhaba öncelikle bu yorumu attıktan sonra araştırma yaptım ve özellikleri ve fiyat farkının düşük olması bakımından TP-Link Archer AX53 modelini aldım.

1 yıla yakın olmuş üründen acayip memnunum mobil uygulaması ile hız sınırlama kolaylığı ve yüksek öncelik vermek veya birini anında modemden engellemek gibi çok keyifli özellikleri var misafir çocuklarını internetten atıp yola getiriyorum xd veya IPTV ile maç izlerken interneti 5 megabitte sınırlayıp TV'ye yüksek öncelik tanıyorum maç bitince de internet kısıtlamasını kaldırıyorum ve normale dönüyor insanlara internetten çıkın maç donuyor demek gibi bir sorun da kalmıyor. Modemi mobil uygulamaya tanımladıktan sonra evde olmasam bile mobil veri ile uygulamadan interneti kontrol edebiliyorum

Benim en önemli sorunum evimin duvarları betondan olduğu için Wi-Fi sinyallerinin arka odalara ulaşamamasıydı Xiaomi Mi 4A router almıştım 1 odadan diğerine internet çekmiyordu ve iade ettim sonra onu iade edince Tenda AC5 router almıstım aynı sorunu onda da yaşadım ve iade ettim sonra en iyisi paraya kıymak lazım dedim ve bu modeme geçtim. Bu modeme geçtiğimden beri evin her köşesinde internet çekiyor ve sorunsuz kullanılıyor cihazda ısınma sorunu falan da yok hiçbir sekilde bağlantı kopması veya ping sorunu yaşamadım bu modemi ömürlük kullanacağımı düşünüyorum.

Bana ilaç gibi gelen bir modem oldu iyi ki yazmışsınız içimi döktüm resmen.

içimi döktüm resmen
Gerçekten
Öncelikle fiber internet kullanıyorsun sanırım.
Ben maalesef "güneşli günlerde" gördüğüm 40 megabitime tutunmaya çalışıyorum. Evin internetinde sorunlar yaşıyorum. Çözebilmek için servis sağlayıcısını değiştim, üstüne evin internet kablo tesisatını yeniledim. Ancak hala hızda tutarlılık sorunları yaşıyorum.
Son çarem adam akıllı bir modem almak kaldı. Araştırırken Tp linkin modemlerine denk geldim, neydir nasıldır derken buralara kadar geldi konu.
Seni mutlu etmiş, umarım beni de mutlu eder. Yakın zamanda bir tane alırım büyük ihtimalle.

Evet fiber kullanıyorum.
TP-Link Archer serisi bir router almanı öneririm ki bence AX53 al ömürlük kullanırsın kafan rahat olur fibere gectiginde de kullanabilirsin gayet kullanışlı bir modem.

Evet fiber kullanıyorum.
TP-Link Archer serisi bir router almanı öneririm ki bence AX53 al ömürlük kullanırsın kafan rahat olur fibere gectiginde de kullanabilirsin gayet kullanışlı bir modem.
Peki bu baktığımız cihaz bir "router". Bunu modem olarak kullanabilir miyim ? Yani modem özelliği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…