TP-Link Archer AX23 VDSL 2 destekler mi?

Bütçe
1.900

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. VDSL 2 destekli ve OpenWrt kurulumu yapacağım modem ya da router arıyorum. Bu modeli gördüm. VDSL 2 destekliyor mu emin olamadım. VDSL 2 destekliyor mu?

Merhaba dostlar. VDSL 2 destekli ve OpenWrt kurulumu yapacağım modem ya da router arıyorum. Bu modeli gördüm. VDSL 2 destekliyor mu emin olamadım. VDSL 2 destekliyor mu?

DSL girişi yok. Bu yüzden modem olarak kullanamazsın ama router olarak kullanabilirsin.

DSL girişi yok. Bu yüzden modem olarak kullanamazsın ama router olarak kullanabilirsin.

Router olarak da kullansam sıkıntı yok. OpenWrt kurulumu olduğu için tercih ettim. Modemi senelerdir kullanıyorum. Klasik Türk Telekom modemi. Ama artık değiştirmem gerekiyor. Sadece router olarak kullansam modemi kullanmasam bir sorun olur mu?

Hocam modem olmadan internete nasıl erişeceksin?

Hocam peki OpenWrt kurabileceğim VDSL 2 destekli modem önerebilir misiniz?

Hocam onlar hakkında bilgim yok. OpenWrt destekli DSL modem sayısı az diye biliyorum. Bence Keenetic DSL modellerine göz atabilirsin.

Hocam onlar hakkında bilgim yok. OpenWrt destekli DSL modem sayısı az diye biliyorum. Bence Keenetic DSL modellerine göz atabilirsin.

Hocam modem çok eski. Değiştirmem lazım bir şey indirdiğim zaman kilitleniyor ev ahali. QoS gibi ayarlamalar işime yarar gibi duruyor. Hem modem hem router kullanmak işime yaramaz. Benim modeme ihtiyacım var.

Hocam modem çok eski. Değiştirmem lazım bir şey indirdiğim zaman kilitleniyor ev ahali. QoS gibi ayarlamalar işime yarar gibi duruyor. Hem modem hem router kullanmak işime yaramaz. Benim modeme ihtiyacım var.

Bende modem öneriyorum. Keneetic DSL modellerine bakabilirsin. Birçok eklenti mevcut. Yazılım olarak Keenetic modemleri övüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…