Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ekim 2024 #11 Einstein dedi: Olur ama bütçe arttırıp extra DSL modeline bakın derim. Veya 2.el bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi artıramam ne yazık ki. Bütçeye uygun bu modeli alabilirim.
Einstein dedi: Olur ama bütçe arttırıp extra DSL modeline bakın derim. Veya 2.el bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeyi artıramam ne yazık ki. Bütçeye uygun bu modeli alabilirim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #12 Dark Dean dedi: Hocam bütçeyi artıramam ne yazık ki. Bütçeye uygun bu modeli alabilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsin ama ben az bütçe arttırıp Tenda V12 tercih ederim.
Dark Dean dedi: Hocam bütçeyi artıramam ne yazık ki. Bütçeye uygun bu modeli alabilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman alabilirsin ama ben az bütçe arttırıp Tenda V12 tercih ederim.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ekim 2024 #13 Einstein dedi: O zaman alabilirsin ama ben az bütçe arttırıp Tenda V12 tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 model arasında hangisi daha iyi? Dün biraz 2. el extra DSL baktım bütçemede uygun.
Einstein dedi: O zaman alabilirsin ama ben az bütçe arttırıp Tenda V12 tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 model arasında hangisi daha iyi? Dün biraz 2. el extra DSL baktım bütçemede uygun.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #14 Dark Dean dedi: Hocam 3 model arasında hangisi daha iyi? Dün biraz 2. el extra DSL baktım bütçemede uygun. Genişletmek için tıkla... Extra DSL hocam.
Dark Dean dedi: Hocam 3 model arasında hangisi daha iyi? Dün biraz 2. el extra DSL baktım bütçemede uygun. Genişletmek için tıkla... Extra DSL hocam.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ekim 2024 #15 Einstein dedi: Extra DSL hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam.