TP-Link Archer AX53 vs Tenda TX12 Pro

Elektronikci23

Decapat
Daha fazla  
Ben bir router almayı düşünüyorum, aklımda iki router var. Birisi TP-Link Archer AX53. Birisi de Tenda TX12 Pro. Başka önerilere de açığım. Bu iki routerdan hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi?

Ben bir router almayı düşünüyorum, aklımda iki router var. Birisi TP-Link Archer AX53. birisi de Tenda TX12 Pro. Başka önerilere de açığım. Bu iki routerdan hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi?

Xiaomi AX3000t almanı öneririm OpenWrt kurup kullanıyorum çok memnunum.

IPTV nasıl ayarlanıyor? Duvar delme kabiliyeti nasıl? Veri hızlarınız nasıl?

IPTV kullanmıyorum ama cihazın desteklediğini biliyorum Wi-Fi performansı olarak bayağı iyi 80m²lik evin salonuna koydum en arka odadaki yatak odasından bile çekiyor eğer tam evin ortasına koyarsan 150 m² alana kadar kapsama alanı mevcut internet hızım VDSL 75/10 Mbit o yüzden hız olarak bir şikayetim yok ama 1000 Mbit hıza sahipsen bunun yerine MR90X almanı öneririm.

Keenetic tarafında bir öneriniz var mı? TP-Link router mi Tenda router mi?

Keenetic tarafında bir öneriniz var mı? TP-Link router mi Tenda router mi?

Keenetic önermiyorum hocam overrated cihazları faiş fiyatlardan satıyorlar mesela Xiaomi AX3000t cihazı Keenetic tarafında hopper olarak geçiyor ve 2000 TL fiyat farkı mevcut.

Keenetic önermiyorum hocam overrated cihazları faiş fiyatlardan satıyorlar mesela Xiaomi AX3000t cihazı Keenetic tarafında hopper olarak geçiyor ve 2000 TL fiyat farkı mevcut.
Ben Keenetic'i IPTV olayı için istemiştim.

Ben Keenetic'i IPTV olayı için istemiştim.

Hocam bu cihazda destekliyor ama IPTV olarak ne kullanıyorsun eğer Superonline tarzı IPTV'leri diyorsan onu herhangi bir routerda başarılı olarak kullanan birini görmedim garip bir şekilde sadece servis sağlayıcısı cihazıyla düzgün çalışıyor Keenetic router kullan ya da kullanma fark etmiyor.

TV+ kullanıyorum IPTV olarak. Geç gördüm kusura bamayın. Köprü modunda IPTV portunu ayarlayabiliyor muyuz? Bir de TP-Link router mı Tenda router mi?

Son düzenleme:
ax53 kullandım 1000 mbitte çok kısa mesafede 5ghz kayıp çok fazlaydı deco x50 geçtim. tenda alcağıma tplink alırdım o da ayrı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…