TP-Link Archer AX6000 vs ASUS RT-AX88U

HERBOKALOG

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
Merhabalar,

Evde kullanmak üzere hem Online oyunlarda hem de kişisel çalışmalarımda hem de evden çalıştığım zamanlarda evdeki PC'ler arasındaki bağlantılarda mevcut ağ performansını maximize etmek için TP-Link AX6000 veya ASUS RT-AX88U Wi-Fi router almak istiyorum. Gelecek dönemlerde de bir nas depolama ünitesi alarak ağa bağlamak ve Wi-Fi üzerinden rahat bir erişim sağlamak istiyorum.

Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz?

TP-Link daha iyi duruyor. Ağ ürünlerinde başarılı bir marka. Kurulumları daha kolay oluyor. Arkadaşlar da baksınlar.

İngilizcem çok iyi değil ama aşağıya birkaç karşılaştırma linki bırakıyorum:

İngilizcem çok iyi değil ama aşağıya birkaç karşılaştırma linki bırakıyorum:

İncelemeyi yazan arkadaş ASUS'u seçmiş.

Karar: Peki daha iyi olan nedir? ASUS RT-AX88U veya TP Link Archer AX6000?​

Piyasadaki iyi Wi-Fi 6 yönlendiricileri açısından, teklifler o kadar fazla değil. Bununla birlikte, ASUS RT-AX88U bu incelemeyi seçtiğimiz için size daha hızlı iş hacmi performansı ve WPA3 ve QoS ayarlarının güçlü desteğini verecektir.

Hiç düşünmeyin, bütçeniz müsaitse ASUS. Ben de aynı ikilemde kalmıştım. Hatta tavana monte edilebilirliği bakımından Tp-link tercih edecektim. Çok yabancı kaynak okudum. Ve Asus Rt-AX88U aldım. Memnunum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı