TP-Link Archer C-80 alınır mı?

Sylvestre

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Kablonet 100 Mbps tarifesini kullanıyorum ve modem olarak da kendilerinden almış olduğum Netmaster CBW-383ZN model modemi kullanmaktayım. Modemin kablosuz performansı oldukça zayıf olduğundan ve Kablonet'in özellikle DOCSIS 3.0 destekleyen modem kullanımı istediğinden sorunumu router ile çözmek istiyorum. Araştırmalarım sonucu TP-Link Archer C-80 modelini almaya karar verdim ancak öncesinde sizlere de danışmak istedim.
Sizce alınır mı yoksa benzer bütçelerde farklı önerilerinize de açığım. Router'ı alıp modemin kablosuz çıkış özelliğini kapatıp kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Performansı gayet iyi. Isınma problemi yok. Arayüzü gayet kolay. Mobil uygulamayla bile pek çok arayüz ayarını yapabiliyorsun. 5GHz ile neredeyse kablolu performansı alıyorum. Tavsiye ederim ancak almışken bence AX10 modeline bak. Gelecek Wi-Fi 6'da.

Bu ürüne de baktım ama sanırım menzil ve bağlantı sorunları mevcut. Ben de almışken Wi-Fi 6 özelliği olmasını tercih ederim ama yorumları C-80'e göre biraz daha kötü gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim tabii.

Bu ürüne de baktım ama sanırım menzil ve bağlantı sorunları mevcut. Ben de almışken Wi-Fi 6 özelliği olmasını tercih ederim ama yorumları C-80'e göre biraz daha kötü gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim tabii.

Menzil ve bağlantı olayı biraz değişken kriterler. Evin duvarlarına, büyüklüğüne göre değişir. Arada 1-2 oda olduğu sürece aynı katta sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı