H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #1 İki ürün arasında hangisinin sinyal kalitesi daha iyidir? 2 duvar arası iyi bir sinyal almak istiyorum. Elimdeki Xiaomi 4A Giga Router ile 2 duvar arası hiç sinyal alamıyorum.
İki ürün arasında hangisinin sinyal kalitesi daha iyidir? 2 duvar arası iyi bir sinyal almak istiyorum. Elimdeki Xiaomi 4A Giga Router ile 2 duvar arası hiç sinyal alamıyorum.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 Tenda AC5 kullanıyorum bayağı memnunum 3 yıl birebir değişim garantisi falan da var
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #3 Pablo Emilio Escobar dedi: Tenda AC5 kullanıyorum bayağı memnunum 3 yıl birebir değişim garantisi falan da var Genişletmek için tıkla... Kaç duvar arası sinyal alabiliyorsun hocam?
Pablo Emilio Escobar dedi: Tenda AC5 kullanıyorum bayağı memnunum 3 yıl birebir değişim garantisi falan da var Genişletmek için tıkla... Kaç duvar arası sinyal alabiliyorsun hocam?
Victoria Louise Megapat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 898 Çözümler 7 Yer Kırşehir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 + Zalman Optima II / Ekran Kartı: XFX MERC RX 6750 XT / Bellek: 4x8 32 GB DDR4 2866 MHz / Güç Kaynağı: 850W MSI MPG A850GF / Anakart: ASUS ROG STRIX B350-F / Kasa: Sharkoon TG5 / Klavye: MCHOSE Ace68 TTC Uranus eSports Switch / Fare: ATK Blazing Sky Z1 Pro Max / Pad: FreeFall SV Base Haus Edition / Kulaklık: Sennheiser HD 560S + Fifine K669 Pro / Monitör: Samsung Odyssey G61SD 1440p 240Hz QD-OLED Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen Profil Kapağı 1525871261 17 Haziran 2021 #4 Alternatif olarak Keenetic Omni DSL öneririm. Almayı düşünürseniz router olanı değil modem olanı almaya dikkat edin.
Alternatif olarak Keenetic Omni DSL öneririm. Almayı düşünürseniz router olanı değil modem olanı almaya dikkat edin.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #5 Hypeer dedi: Kaç duvar arası sinyal alabiliyorsun hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Ev 105Metrekare kendi odam ile salon en uç noktalarda çapraz yani 2 diş çekiyor
Hypeer dedi: Kaç duvar arası sinyal alabiliyorsun hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam Ev 105Metrekare kendi odam ile salon en uç noktalarda çapraz yani 2 diş çekiyor
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #6 Pablo Emilio Escobar dedi: Hocam Ev 105Metrekare kendi odam ile salon en uç noktalarda çapraz yani 2 diş çekiyor Genişletmek için tıkla... Şuan bende Xiaomi 4A Giga versiyonu var. Evdeki 2 duvar arası bulunan odada hiç sinyal alamıyorum. Bazen 2 diş bazen 1 bazen hiç sinyal gelmiyor.
Pablo Emilio Escobar dedi: Hocam Ev 105Metrekare kendi odam ile salon en uç noktalarda çapraz yani 2 diş çekiyor Genişletmek için tıkla... Şuan bende Xiaomi 4A Giga versiyonu var. Evdeki 2 duvar arası bulunan odada hiç sinyal alamıyorum. Bazen 2 diş bazen 1 bazen hiç sinyal gelmiyor.
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #7 Hypeer dedi: Şu an bende Xiaomi 4A giga versiyonu var. Evdeki 2 duvar arası bulunan odada hiç sinyal alamıyorum. Bazen 2 diş bazen 1 bazen hiç sinyal gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende hiç öyle bu sikinti yok Allah'a şükür.
Hypeer dedi: Şu an bende Xiaomi 4A giga versiyonu var. Evdeki 2 duvar arası bulunan odada hiç sinyal alamıyorum. Bazen 2 diş bazen 1 bazen hiç sinyal gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bende hiç öyle bu sikinti yok Allah'a şükür.