TP-Link Archer C5v sadece Power ışığı yanıyor

Kermit

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, TP-Link Archer C5v modem var elimde. Bu modem dün internet gitti, bende hattan gittiğini zannettim ve fişini çektim geri açtığımda ise sadece Power ışığı yandığını gördüm. Tahminimce fimware patladığını düşünüyorum. Nasıl yeni bir yazılım yükleyebilirim? Bilgisayara bağladım ancak modem arayüzüne girilmiyor.

Tamamdır, modem patlamamış demekki. Böyle bir şey başıma gelmişti ve modem patlamıştı, her neyse.

Arayüze 192.168'den erişemiyorsanız aklıma gelen tek şey var o da kullanma kılavuzuna bakıp (İnternette bir bilgi bulamadım bu modemle ilgili.) USB portuyla firmware güncellemesi yapmak.

Birde factory reset denediniz mi?

Tamamdır, modem patlamamış demek ki. Böyle bir şey başıma gelmişti ve modem patlamıştı, her neyse.

Arayüze 192.168'den erişemiyorsanız aklıma gelen tek şey var o da kullanma kılavuzuna bakıp (internette bir bilgi bulamadım bu modemle ilgili.) USB portuyla Firmware güncellemesi yapmak.

Bir de factory reset denediniz mi?

Factory reset dedimiz şu deliğe iğne sokup format atmamız değil mi?

Tamamdır, modem patlamamış demek ki. Böyle bir şey başıma gelmişti ve modem patlamıştı, her neyse.

Arayüze 192.168'den erişemiyorsanız aklıma gelen tek şey var o da kullanma kılavuzuna bakıp (internette bir bilgi bulamadım bu modemle ilgili.) USB portuyla Firmware güncellemesi yapmak.

Bir de factory reset denediniz mi?

Bir de USB ile nasıl fimware yükleyeceğim, yani paketi attıkdan otomatik yüklüyor mu?

Bir de USB ile nasıl fimware yükleyeceğim, yani paketi attıkdan otomatik yüklüyor mu?
Bilmiyorum hocam hiç denemedim. Ayrıyetten internette de çok az bilgi var bununla ilgili. Onun için kullanma kılavuzuna bakın dedim.
O USB portunun kullanma amaçlarını anlatan videolardan buradan firmware güncellemesi yapabilirsiniz diyorlar, o yüzden yazdım. 192.168'den erişilemiyorsa başka türlü modeme erişmek çok zor.

Bilmiyorum hocam hiç denemedim. Ayrıyetten internette de çok az bilgi var bununla ilgili. Onun için kullanma kılavuzuna bakın dedim.
O USB portunun kullanma amaçlarını anlatan videolardan buradan firmware güncellemesi yapabilirsiniz diyorlar, o yüzden yazdım. 192.168'den erişilemiyorsa başka türlü modeme erişmek çok zor.
14 ayrı firmayı aradım kimse modemle ilgilenmiyor garantiyede yolliyamıyorum. Neyse teşekkür ederim.

Bende de aynı modem var Firmware güncellemesi yapamazsınız TT kendisi yapıyor bilgisayar>ağ>archer_c5v aygıt web sayfasını görüntüle denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı