F FahriBilici Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 74 1 Haziran 2021 #1 Merhabalar, modem router sandığımdan C80 almış bulundum. Bunu iade edebilirim ama özelikleri bayağı iyi geldi. Modem olarak kullanmamın bir yolu var midir?
Merhabalar, modem router sandığımdan C80 almış bulundum. Bunu iade edebilirim ama özelikleri bayağı iyi geldi. Modem olarak kullanmamın bir yolu var midir?
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #2 Evdeki modem kötüyse kablosuzunu kapatın, ve kablosuzu router üzerinden verin.
F FahriBilici Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 74 1 Haziran 2021 #3 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Evdeki modem kötüyse kablosuzunu kapatın, ve kablosuzu router üzerinden verin. Genişletmek için tıkla... modemim iyi aslinda ekstra bir ihtiyacim yokta direk modem olarak kullanmak istiyorum
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Evdeki modem kötüyse kablosuzunu kapatın, ve kablosuzu router üzerinden verin. Genişletmek için tıkla... modemim iyi aslinda ekstra bir ihtiyacim yokta direk modem olarak kullanmak istiyorum
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #4 FahriBilici dedi: Modemim iyi aslinda, ekstra bir ihtiyacim yokta direk modem olarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Routerlar modem olarak kullanılamaz. İade edebilirsiniz yada uzun bir ethernet kablosu ile sinyal alanını arttırabilirsiniz.
FahriBilici dedi: Modemim iyi aslinda, ekstra bir ihtiyacim yokta direk modem olarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Routerlar modem olarak kullanılamaz. İade edebilirsiniz yada uzun bir ethernet kablosu ile sinyal alanını arttırabilirsiniz.