TP-Link Archer T2U AC600 alınır mı?

cagataygedik

Hectopat
Masaüstü bilgisayarıma Wireless alıcı almak istiyorum daha önce de konu açmıştım Recep Baltaş AC olmasına önem göster demişti ve artık N11'leri alma demişti onun üzerine soruyorum bu alınır mı?

Oyun oynanan tüm oyunlarda kablo harici tüm yöntemler ping yükseltir ve download değerini düşürür. Normal kullanım için alınabilir. 5ghz yaklaşık 5 mt de verimli.

Oyun oynanan tüm oyunlarda kablo harici tüm yöntemler ping yükseltir ve download değerini düşürür. Normal kullanım için alınabilir. 5ghz yaklaşık 5 mt de verimli.
gönül ister ki kablolu kullanalım ama üniversite başlayınca apartta ortak kullanım olacak internet yani modem benim evimde olmayacak o yüzden mecburen almak zorundayım

gönül ister ki kablolu kullanalım ama üniversite başlayınca apartta ortak kullanım olacak internet yani modem benim evimde olmayacak o yüzden mecburen almak zorundayım
Maliyeti artırıp daha büyük bir cihaz almanı veya bu cihazın mesafeli YouTube testleri varsa bakmanı öneririm. Uzun bir çekim mesafesi olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…