TP-Link Archer T4E AC 1200 alınır mı?

Bütçe
1000

All The Way

Hectopat
Makaleler
1
Masaüstü bilgisayarım için ping ve indirme sorunu yaşamayacağım bir çözüm arıyorum. Bu ürün işimi çözer mi? Mesela laptopum ile 180Mbps indirme 8ms alırken TP-Link T2U USB Wi-Fi cihazı ile 30Mbps 30ms alıyorum. En azından laptop performansını almak istiyorum.

Hocam bende bunu almayı düşünüyorum aldınız mı nasıl?
Aldım ama ekran kartım, takacağım soketi kapatıyordu. mAtx anakartınız varsa çok büyük ihtimalle siz de yaşarsınız. Uzatma kablosu çözüm olabilirdi ama iade ettim. Şu an kendi telefonumun WiFi bağlantısını, telefonu bilgisayara kabloyla bağlayıp paylaşım yaparak kullanıyorum. Ms değeri ve hızı harika çok memnunum bu şekilde. Usb dongle da aldım arkadaşımdan ama online oyun mümkün değil. Hiç şansınız yok. Tarayıcıda gezinti sırasında kopmalar oluyor. Para vermeyin. Bana tek katkısı evde yokken büyük dosyaları indiriyor. İndirme konusunda idare ediyor.

Aldım ama ekran kartım, takacağım soketi kapatıyordu. mATX anakartınız varsa çok büyük ihtimalle siz de yaşarsınız. Uzatma kablosu çözüm olabilirdi ama iade ettim. Şu an kendi telefonumun Wi-Fi bağlantısını, telefonu bilgisayara kabloyla bağlayıp paylaşım yaparak kullanıyorum. Ms değeri ve hızı harika çok memnunum bu şekilde. USB dongle da aldım arkadaşımdan ama Online oyun mümkün değil. Hiç şansınız yok. Tarayıcıda gezinti sırasında kopmalar oluyor. Para vermeyin. Bana tek katkısı evde yokken büyük dosyaları indiriyor. İndirme konusunda idare ediyor.

Hocam para vermeyin derken Archer'dan mı yoksa USB adaptörden mi bahsettiniz, şahsen ben güncel olaram USB adaptörü kullanıyordum ama arada bir pingin fırlaması ve bağlantının kopması nedeniyle PCI-e bir şey almak istedim.

Aldım ama ekran kartım, takacağım soketi kapatıyordu. mATX anakartınız varsa çok büyük ihtimalle siz de yaşarsınız. Uzatma kablosu çözüm olabilirdi ama iade ettim. Şu an kendi telefonumun Wi-Fi bağlantısını, telefonu bilgisayara kabloyla bağlayıp paylaşım yaparak kullanıyorum. Ms değeri ve hızı harika çok memnunum bu şekilde. USB dongle da aldım arkadaşımdan ama Online oyun mümkün değil. Hiç şansınız yok. Tarayıcıda gezinti sırasında kopmalar oluyor. Para vermeyin. Bana tek katkısı evde yokken büyük dosyaları indiriyor. İndirme konusunda idare ediyor.

Hocam şimdi baktımda benim anakartta matxmiş ama sanırım sokabilirim yer var gibi, SSD ile ekran kartının arasındaki slota sığar mı?

20250128_013108.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı