TP-Link Archer t4u AC1300MBps Wi-Fi adaptörü alınır mı?

Evet, 2. görselde bulunan "USB bağlantısı" butonu. Telefonu USB aracılığıyla kasaya bağladığınızda buton aktif hale gelecektir.
Daha sonra;

1. Mobil verinin kapalı olduğundan emin olun, bazı durumlarda Wi-Fi'den mobil veriye otomatik geçebiliyor.
  2. Wi-Fi ağınıza bağlanın ve "USB bağlantısı" butonunu aktif hale getirin, hepsi bu.
Benim telefonum Redmi Note 10 Pro 5G, 5G modeme sahibim, genel olarak stabil veri alabiliyorum.
Mobil veri ile bağladığımda da aynısını yapmıştım herhalde. Tek fark wİfi yerine mobil veri açıktı. Tekrar deneyeceğim hocam sonucu yazarım 5 dakika içerisinde.

Mobil veri ile bağladığımda da aynısını yapmıştım herhalde. Tek fark wİfi yerine mobil veri açıktı. Tekrar deneyeceğim hocam sonucu yazarım 5 dakika içerisinde.
Cevabınızı bekliyor olacağım. Bu arada kasanızda USB 3.0 girişi varsa ilk tercihiniz olsun. Ben pek fark göremedim ama yine de USB 3.0'da kullanıyorum. En azından şimdiye kadar stabil çalıştı ve çalışmaya devam ediyor.

Cevabınızı bekliyor olacağım. Bu arada kasanızda USB 3.0 girişi varsa ilk tercihiniz olsun. Ben pek fark göremedim ama yine de USB 3.0'da kullanıyorum. En azından şimdiye kadar stabil çalıştı ve çalışmaya devam ediyor.

Hocam bu sonuçlar ne böyle ahaha. Ben Ethernet ile bağlanırken bile 90Mbit civarlarında alıyordum. Bu arada üstteki USB 3.0a bağladığımda sürekli internet git gel oldu ama arkadaki 3.0'larda bir sıkıntı olmadı.

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-29_152432505.png
    resim_2024-10-29_152432505.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 30
Çok teşekkür ediyorum hocam büyük bir çileden kurtardınız valla. Monitör standı bile aldım ama şuanki masamda kullanamıyorum diye kuramamıştım onu da halledeceğim bu akşam. Çok teşekkürler.

Hayırlısı olsun, bu arada ethernet kablonuz muhtemelen çok eskimiştir. 😄
Evet ehternet kablosu bayağı eski sürekli temassızlık ve gitgel yaşanıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı