TP-Link Archer TX20u nano alınır mı?

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10 Pro
Delta RGB Kasa
Gamebooster Fire Storm
Razer Deathadder V2 Mini
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
İnternetim TurkNet 100 Mbps, düşük ping değerleri ve yüksek indirme hızları sunabilecek bir adaptör arıyorum. (Ethernet ve PCI-e kullanmak istemiyorum, evet daha iyiler ama maalesef hayır)
Başka önerilere açığım, şu anda ASUS'un sadece 2.4 GHz destekleyen dandik bir adaptörü var, indirme hızları ise 2-3 Mbps civarında kabaca rezalet. Telefonla aynı odada aldığım hız ise 80-90 bazen 100-110.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, güzel bir ürün. PC masaüstü ise kasanın açıkta kalan bir tarafında bulunan USB portuna bağlayın. 5 GHz ağın güzel çektiği bir konumda kabloluyu hız konusunda pek aramazsınız, ping konusunda 1-2 ms fark edebiliyor bazen.

Sürücü konusunda TP-Link'in bu tür USB alıcıları bazen inatçı oluyor. USB Wi-Fi alıcıyı yanlışlıkla çalışırken çıkarırsanız sistem kilitlenip mavi ekran verebiliyor. Bu konuda biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim :)

Ek olarak ürün tak-çalıştır gibi davransa da WPA3 destekli kablosuz ağlara sürücüyü kurmadan bağlanamayabilirsiniz. Bu sebeple ilk işiniz sürücüsünü yüklemek olsun.

Alınır, güzel bir ürün. PC masaüstü ise kasanın açıkta kalan bir tarafında bulunan USB portuna bağlayın. 5 GHz ağın güzel çektiği bir konumda kabloluyu hız konusunda pek aramazsınız, ping konusunda 1-2 ms fark edebiliyor bazen.

Sürücü konusunda TP-Link'in bu tür USB alıcıları bazen inatçı oluyor. USB Wi-Fi alıcıyı yanlışlıkla çalışırken çıkarırsanız sistem kilitlenip mavi ekran verebiliyor. Bu konuda biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim :)

Ek olarak ürün tak-çalıştır gibi davransa da WPA3 destekli kablosuz ağlara sürücüyü kurmadan bağlanamayabilirsiniz. Bu sebeple ilk işiniz sürücüsünü yüklemek olsun.
Hocam arada mesafe var diye TX20U aldım nano olmayan, o nasıl sizce?

Hocam arada mesafe var diye TX20U aldım nano olmayan, o nasıl sizce?
Antenli ve kablolu olduğu için istediğiniz yere konumlandırabilirsiniz. Bence daha iyi. Nano olanların avantajı varlığını belli etmeyip küçük ve gizli olmaları. Çekim güçleri daha düşük genelde.

Evet benim baktığım "Plus" versiyonuymuş. Belirtmemişler sitede, farklı sitelere bakınca fark ettim.

Sizin attığınız ile nano arasında büyük farklar olacağını sanmam. Yine aynı şekilde mümkünse kasanın üstüne ya da önüne takmaya çalışın, sinyali iyi alsın.
Tamam teşekkürler.

Hocam ben şu an 2-3 mb indirme hızı alıyorum, o adaptörle bi 10-15 çıkar dimi? Telefonla aynı odada 70-80 alıyorum ama 10-15 bile işimi görür.

Son düzenleme:
Hocam ben şu an 2-3 MB indirme hızı alıyorum, o adaptörle bir 10-15 çıkar değil mi? Telefonla aynı odada 70-80 alıyorum ama 10-15 bile işimi görür.
Çekim sıkıntısı yaşamazsanız 5 GHz ile neredeyse kayıpsız hız almanız lazım. Ben kablolu olarak 70 Mbps civarı hızı çıkan VDSL internetten 2-3 diş çeken 5 GHz Wi-Fi 5 ile 68-69 Mbps alıyordum. Yani neredeyse kayıpsızdı.

Hocam TX20U’yu aldım. Rezil bi cihaz, bağlantı gidip geliyor. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Eski dandik Asus bi kere bile kopmuyordu ama bu 850 tllik cihaz kopup duruyor. İade etmeye karar verdim en yakın sürede edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı