TP-LINK Archer TX20U Plus router ile CS2'de ping çok çıkıyor

Kasım_0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda şu adaptörü aldım internet üzerinden.

TP-LINK Archer TX20U Plus, AX1800 Mbps, 1 Metre USB 3.0 Kablo, Yüksek Çekim Güçlü Wi-Fi USB Adaptör Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Fakat daha oyunu açtığım an acayip bir ping girdi. Normal bir ölüm maçında 91 ping alıyorum, fakat TR sunucusuna girince pingim 20'ye düşüyor.

O kadar üzüldüm ki, eskiden kablo ile oynuyordum ama şu an inanılmaz bir pingim var, oyun oynanmayacak derecede. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Sağ üstte "Net Jitter" diye bir şey çıkıyor ve acayip fazla oluyor, sağ üstteki ping yazıları falan kırmızı oluyor.

Ve normalde telefondan Speedtest yapınca download 80 çıkarken, PC'de 10 çıkıyor.

Ve anlamadığım bir şey, FPS acayip düştü. Yani PC'yi aylardır kurmamıştım, yeni açtım.

@Yusuf dikecin silahı hocam müsaitseniz bir bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Modemin modeli ne.

Hocam Türk Telekom Zxhn H298a.

Modemin modeli ne?

Hocam biraz araştırdım da galiba modemin modeli çok kötü bayağı bir kötü yorum var insanlar sanki nefretini kusmuş gibi.

Bu internete bir el atmak lazım ya bu konularda hiç bilgim yok hocam size birkaç soru sorsam müsaitseniz bakabilir misiniz?

Şu anki internetin süresi bitse başka bir markaya geçsek çok iyi olur ama zamanında internetin hızını arttırmak istemiştik fakat binaya Max 100 Mbps internet geliyordu diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

Benim eski modem. Biraz kötü bir modem doğrudur. Kaç Mbps bağlatmıştınız interneti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…