TP-Link Archer TX50UH alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel i5 12400f
MBO: B760-M Gigabyte Gaming ddr4
GPU: RTX 4060 Asus Dual White OC
RAM: 32GB 3200 MHz ddr4
SSD: 1TB Nvme M.2
PSU: 750w DeepCool PF750
COOLER: AG400 Led DeepCool
CASE: DK361 White
FAN: White 120mm DeepCool A-RGB
CABLE: ASIAN HORSE
Selamlar, 760 hızlı internet kullanıyorum. Routerim modeli TP-Link Archer AX53. şimdi USB ile Wi-Fi adaptör ariyorum. TP-Link Archer TX50UH alınır mı?

senelerdir TP-Link Archer T4U modelini kullanıyorum memnunum.

Merhaba,

Resimdeki değil benimkinde H harfi de var . Aşağıdaki linkteki ürünü kullanıyorum. İlk seneler bahsettiğin hiç bir problemi yaşamamıştım ama bu sene arada ısınıp kendini kapatıyor , hız konusunda gerçekten çok iyi modemin yanındaymışım gibi hız veriyor 98mbit'i görüyor. Görünüşü de şık bence. 50H modelinde de mi aynı sorun varmış?

Ben bu aralar t4u plus modeli için araştırıyorum. O yüzden usb wifi adaptörleri için ısınma sorunundan bahsetmiş arkadaş.

Ben bu aralar t4u plus modeli için araştırıyorum. O yüzden usb wifi adaptörleri için ısınma sorunundan bahsetmiş arkadaş.
bu arada kasa için alıyorsanız yani mobiliteniz yoksa . TP-Link RE305 öneririm. Ben extender olarak kullanmak için aldım ilk denemem çok iyi.

AX53 ile TX50UH, her ikisinde de olan OFDMA özelliğiyle gayet uyumlu ve verimli çalısır diye düşünüyorum. Fakat yüksek performanslı tüm cihazlarda olduğu gibi bunda da ısınmaya dikkat etmek gerek. Kasada veya laptopda bunu takacağınız USB portunun sıcak hava çıkışından mümkün olduğu kadar uzakta olmasi iyi olur.

Hatta USB 3.0 destekli uzatma kablosuyla kullanmanız daha da iyi olur. Böylece hem ısıdan uzak tutarsınız hem de adaptörün antenini Router'a bakacak şekilde konumlandirma şansiniz olur.

Yalnız bu adaptörde kullanilan RTL8832CU yeni bir chipset ve henuz yeterince araştirmadim. Eger Linux'ta kullanacaksanız driver tarafini araştırmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…