TP-LINK ARCHER TX50UH alınır mı?

TigerMan

Centipat
Daha fazla  

İyi Sosyaller;

Arkadaşlar sistem topluyorum ama evde modemin olduğu yer benim odamdan 3 oda aşağıda kalıyor...

O yüzden Ethernet kablosu ile bağlantı yapmak çok mantıklı gelmiyor bana...

Yukarıdaki linkteki USB Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum;
Sizce bağlantıda yavaşlık, çekmeme, ısınma bağlantı kopma vs, gibi problem yaşar mıyım?

İyi sosyaller;

Arkadaşlar sistem topluyorum ama evde modemin olduğu yer benim odamdan 3 oda aşağıda kalıyor...

O yüzden Ethernet kablosu ile bağlantı yapmak çok mantıklı gelmiyor bana...

Yukarıdaki linkteki USB Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum;
Sizce bağlantıda yavaşlık, çekmeme, ısınma bağlantı kopma vs, gibi problem yaşar mıyım?

Alınır hocam. Kopma vs sorun yaşamazsın. Ama aşağıda ise Wi-Fi sorun diyebilirim. İstersen menzil genişletici alabilirsin. Benim de dışarıdan çekmiyordu TP-Link extender aldım gayet güzel çekiyor. 🙂

Alınır ya bende Online oyunlarda rahat etmek için ‎tp-link Archer TX20u Plus almıştım bayağı fark yarattı diyebilirim adamlar bu konularda başarılı.

Ya Valorant CS:GO LoL gibi oyunlarda ping çıkmasın yeter ondan tedirginim ben?

Hocam o olabilir Wi-Fi bu kablo gibi olmaz. Sonuç olarak profesyonel e sporcu olmayacaksanız o kadar takmayın bence. Burada önemli olan modeminde uyumlu olması. Benim modemim bozulmuştu Telekom değiştirdi TP-Link'in Wi-Fi 6'lı yeni bir modem verdi. Eski adaptörüm son derece iyiydi modem değişince uyumsuz oldular dalgalanma vs. Çok can sıktı. Bende bunu aldım rahatladım, kısacası her detay Wi-Fi'de ince ayar oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı