TP-Link Archer VR300 modem olarak kullanılır mı?

Biosattva

Megapat
Şu an elimde herhangi bir modem yok, bu cihazı modem olarak kullanabilir miyim? Bana VDSL uyumlu olması gerektiği söylendi, bu cihaz öyle midir? İleride fiber internete geçersem de kullanabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modem bende de var VDSL olarak kullanıyorum hala mağazalarda satılan güncel bir model zaten.

Aynı modem bende de var VDSL olarak kullanıyorum hala mağazalarda satılan güncel bir model zaten.
Başka bir cihaza gerek olmadan direkt bununla internete bağlanabilirim yani değil mi, arayüzü kolay mı?

Bir de fiber uyumlu mu o?

Başka bir cihaza gerek olmadan direkt bununla internete bağlanabilirim yani değil mi, arayüzü kolay mı?

Bir de fiber uyumlu mu o?

Evet direkt kullanabilirsin arayüzü de aşırı basit. Max 100 Mbps'e kadar desteği var fiber destekleyeceğini sanmıyorum.

Forum üzerinden bir kişi daha önce şöyle yazmış: "WAN girişinden fiber kullanabilirsin. Ama unutma WAN portu en fazla 100 mbps destekliyor. Daha yüksek hızlı paketlere para verme." Kullanılıyor sanırsam fiber olarak da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…