TP-LINK Archer VR300 vs Asus DSL-AC51

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepsiburada'nın VISA Kartlar için olan indirimiyle alacağım. Bu iki modemi bütçeme uygun buldum. Bana kablosuz 802.11b/g/n performansı en iyi olan modem gerekiyor. Hangisini tercih etmeliyim? (aynı odada bulunacağım)

Gençlik hatası Nasılsa ben internete LAN'dan giriyorum Wi-Fi performansı önemsiz diye diye kullandım şimdi Ethernet girişi olmayan bir tablet kullanıyorum Altyapı 75MBPS Wi-Fi dan 30 MBPS Alıyordum İade ve garanti şansım var iken de işlem yaptırmadım

LAN ya da Wi-Fi bağlantısı olsun. Hızı tam verebilme konusu antenler ile alakalı. Ama en önemlisi modemin donanımıdır. İstersen çanak anten tak modeme 10 km uzaktan çeksin fakat işlemcisi yetersiz kalırsa sana stabil bir hız sunamaz. AC750 modeminin donanımı yetersiz kaldığından ve sıcak havalarda ısındığından ana modemi N17U ile değiştirdim AC750’yi router olarak N17U’ya taktım. İkiside çok güzel stabil çalışıyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…