G0best Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bu modemi yeni aldım ama QoS ayarı yapacağım ama burası böyle geliyor ben nasıl download ve Upload'ı düzenleyeceğim bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar bu modemi yeni aldım ama QoS ayarı yapacağım ama burası böyle geliyor ben nasıl download ve Upload'ı düzenleyeceğim bilgisi olan var mı?
T thelordreturn Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Kaç gündür kullanıyorsunuz? ve memnun musunuz?
G0best Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 thelordreturn dedi: Kaç gündür kullanıyorsunuz? Ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... İadeye verdim arayüzdeki QoS ayarı olmaması bayağı internet deneyimimi baltaladı bende hiç uğraşmadan iade ettim.
thelordreturn dedi: Kaç gündür kullanıyorsunuz? Ve memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... İadeye verdim arayüzdeki QoS ayarı olmaması bayağı internet deneyimimi baltaladı bende hiç uğraşmadan iade ettim.