upTP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps çift bantlı fiber destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL bu model nasıldır önerir misiniz?
Aynı konuyu bende açtım, tuhaf ama forumda bir bilgisi olan yok
İnternette baktığımda bu modelin Ram bilgisini bulamadım. Siz biliyormusunuz peki ?Ben satın aldım. Uzun uzun kullanma fırsatım olmadı fakat şöyle söyleyebilirim. 5-6 cihaz bağlı iken herhangi bir kopma yaşamadım. Uzak mesafe çekiş gücünü test edebilme şansım olmadı. Genel izlenimim iyi. Unutmazsam 2-3 hafta sonra yazarım deneyimlerimi.
Not: 10 günlük seyahatim var o yüzden yazmam 2-3 hafta sürer.
Tekrardan Merhaba. Test sonuçlarınızı bekliyorumBen satın aldım. Uzun uzun kullanma fırsatım olmadı fakat şöyle söyleyebilirim. 5-6 cihaz bağlı iken herhangi bir kopma yaşamadım. Uzak mesafe çekiş gücünü test edebilme şansım olmadı. Genel izlenimim iyi. Unutmazsam 2-3 hafta sonra yazarım deneyimlerimi.
Not: 10 günlük seyahatim var o yüzden yazmam 2-3 hafta sürer.
İnternette baktığımda bu modelin RAM bilgisini bulamadım. Siz biliyor musunuz peki?
Ayrıca hem modem hem de router özelliği olduğu için bende bunu tercih edeceğim. Ama yine de deneyimlerinizi de bekliyor olacağım.
Tekrardan merhaba. Test sonuçlarınızı bekliyorum.
TP-Link Archer VX1800v modem 1000 Mbps fiberde kullanılır mı?Yazımı yazmam biraz geç oldu fakat bu süreçte modemi daha fazla deneyimleme fırsatım oldu. Modem çekim kapsama alanı mükemmel değil fakat benim için yeterli. Salondan yatak odama modemle aramda 9-10 metre varken Wi-Fi 6 ya bağlı iken nadiren kopmalar yaşadım. Fakat 2.4GHz bağlandığımda hiç kopma yaşamadım. Çok fazla teknolojik ürünüm olduğu için hepsi Wi-Fi bağlı hepsi aynı anda aktif olmadı belki ama her kullanımım sorunsuz oldu. Bir daha modem alacak olsam aynı modemi tercih ederdim.
Yazımı yazmam biraz geç oldu fakat bu süreçte modemi daha fazla deneyimleme fırsatım oldu. Modem çekim kapsama alanı mükemmel değil fakat benim için yeterli. Salondan yatak odama modemle aramda 9-10 metre varken Wi-Fi 6 ya bağlı iken nadiren kopmalar yaşadım. Fakat 2.4GHz bağlandığımda hiç kopma yaşamadım. Çok fazla teknolojik ürünüm olduğu için hepsi Wi-Fi bağlı hepsi aynı anda aktif olmadı belki ama her kullanımım sorunsuz oldu. Bir daha modem alacak olsam aynı modemi tercih ederdim.
Ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum memnunum. Wi-Fi6 destekli VDSL modem seçeneği çok yok zaten. Bi Keenetic Hopper DSL var birde bu. Ben bunu tavsiye ederim.Merhaba aldığınız modem markası TP-Link Archer VX1800v mi? Halen memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.