Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #21 Berat134 dedi: Modem alt katta bilgisayar üst katta. Anakartımın internet bağlantı şeyi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldığınız routerı Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayın. Lan girişi vardır.
Berat134 dedi: Modem alt katta bilgisayar üst katta. Anakartımın internet bağlantı şeyi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldığınız routerı Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayın. Lan girişi vardır.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #22 Einstein dedi: Hocam yeni aldığınız routerı Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayın. Lan girişi vardır. Genişletmek için tıkla... Taktım hocam.
Einstein dedi: Hocam yeni aldığınız routerı Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlayın. Lan girişi vardır. Genişletmek için tıkla... Taktım hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #23 Berat134 dedi: Taktım hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an modem ve router Ethernet kablosu ile bağlı değil mi?
Berat134 dedi: Taktım hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an modem ve router Ethernet kablosu ile bağlı değil mi?
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #24 Einstein dedi: Şu an modem ve router Ethernet kablosu ile bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Einstein dedi: Şu an modem ve router Ethernet kablosu ile bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #25 Berat134 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Şimdi routerın arayüzüne girip ekran görüntüsü paylaşın.
Berat134 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Şimdi routerın arayüzüne girip ekran görüntüsü paylaşın.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #26 Einstein dedi: Şimdi routerın arayüzüne girip ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konu açmışdım yanlış açtığım için uyarı yedim 1saatlik kendim bir şeyler denedim internette IP değiştir yazıyordu son kısmını 1.2 yaptım 1.1'di uygulamada açıldı şimdi konsola girmiyor önceden konsola giriyordu takıldım kaldım.
Einstein dedi: Şimdi routerın arayüzüne girip ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konu açmışdım yanlış açtığım için uyarı yedim 1saatlik kendim bir şeyler denedim internette IP değiştir yazıyordu son kısmını 1.2 yaptım 1.1'di uygulamada açıldı şimdi konsola girmiyor önceden konsola giriyordu takıldım kaldım.