zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 10 Ekim 2025 #11 NYTMARE dedi: Mağazadan alırsan internetdeki gibi iade etme hakkın yok bizzat başıma geldi PSU almıştım iade edemedim. Genişletmek için tıkla... magazan almak yerine telefon hattindan arayip siparis etme olayi var kargoyla telefon numarasini ariyosun adamlarin siparis olusturuyor oyle olurmu
NYTMARE dedi: Mağazadan alırsan internetdeki gibi iade etme hakkın yok bizzat başıma geldi PSU almıştım iade edemedim. Genişletmek için tıkla... magazan almak yerine telefon hattindan arayip siparis etme olayi var kargoyla telefon numarasini ariyosun adamlarin siparis olusturuyor oyle olurmu
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.985 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #12 zreixtt dedi: Magazan almak yerine telefon hattindan arayip sipariş etme olayi var kargoyla telefon numarasini ariyosun adamlarin sipariş olusturuyor oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Vallahi onu bilmiyorum onu aradığında sor internetdeki gibi 15 gün iade hakkım var mı diye.
zreixtt dedi: Magazan almak yerine telefon hattindan arayip sipariş etme olayi var kargoyla telefon numarasini ariyosun adamlarin sipariş olusturuyor oyle olur mu? Genişletmek için tıkla... Vallahi onu bilmiyorum onu aradığında sor internetdeki gibi 15 gün iade hakkım var mı diye.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 10 Ekim 2025 #13 NYTMARE dedi: Vallahi onu bilmiyorum onu aradığında sor internetdeki gibi 15 gün iade hakkım var mı diye. Genişletmek için tıkla... sizin onerdiginiz urun vr icin uygunmu peki
NYTMARE dedi: Vallahi onu bilmiyorum onu aradığında sor internetdeki gibi 15 gün iade hakkım var mı diye. Genişletmek için tıkla... sizin onerdiginiz urun vr icin uygunmu peki
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.985 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #14 zreixtt dedi: Sizin onerdiginiz ürün VR icin uygun mu? Peki. Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki hızları bile attığın cihaz ile aynı ama kapsama alanı ondan çok daha geniş.
zreixtt dedi: Sizin onerdiginiz ürün VR icin uygun mu? Peki. Genişletmek için tıkla... Evet tabii ki hızları bile attığın cihaz ile aynı ama kapsama alanı ondan çok daha geniş.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 10 Ekim 2025 #15 NYTMARE dedi: Evet tabii ki hızları bile attığın cihaz ile aynı ama kapsama alanı ondan çok daha geniş. Genişletmek için tıkla... test falan bulamadim ben topluluk tarafindan vr icin denenmis oldugu bi video varmi
NYTMARE dedi: Evet tabii ki hızları bile attığın cihaz ile aynı ama kapsama alanı ondan çok daha geniş. Genişletmek için tıkla... test falan bulamadim ben topluluk tarafindan vr icin denenmis oldugu bi video varmi
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.985 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 16:33 #16 zreixtt dedi: Test falan bulamadim ben topluluk tarafindan VR icin denenmis oldugu bir video var mı? Genişletmek için tıkla... VR için bir testi yok ama 1 gbit internette test etme videosu mevcut bende bu seni yeterince bilgilendirecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zreixtt dedi: Test falan bulamadim ben topluluk tarafindan VR icin denenmis oldugu bir video var mı? Genişletmek için tıkla... VR için bir testi yok ama 1 gbit internette test etme videosu mevcut bende bu seni yeterince bilgilendirecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et