odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.402 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #1 Bana lazım olduğu için aldım. Daha önce de bundan daha yüksek fiyatlar için yine indirim konusu açılmış ve şu anda daha ucuza olduğu için belki faydalanmak isteyen olur. Trendyol için kuponu olan daha uygun fiyata da alabilir. Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör - Fiyatı, Yorumları Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bana lazım olduğu için aldım. Daha önce de bundan daha yüksek fiyatlar için yine indirim konusu açılmış ve şu anda daha ucuza olduğu için belki faydalanmak isteyen olur. Trendyol için kuponu olan daha uygun fiyata da alabilir. Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör - Fiyatı, Yorumları Tp-Link UB500 Bluetooth 5.3, Nano USB Bluetooth Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
F FearOnEyes Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2022 #2 Akakçe'de en uygun fiyat olarak gözüküyor ihtiyacı olan ya da al sat yapmak isteyen alabilir.
oktyky Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #3 @FearOnEyes FearOnEyes dedi: Akakçe'de en uygun fiyat olarak gözüküyor ihtiyacı olan ya da al sat yapmak isteyen alabilir. Genişletmek için tıkla... Bu ürünün al satı olmaz uçuk fiyatlarda olmuyor hemen hemen 120 110 bandına 100 TL bandına ara ara düşüyor zaten.
@FearOnEyes FearOnEyes dedi: Akakçe'de en uygun fiyat olarak gözüküyor ihtiyacı olan ya da al sat yapmak isteyen alabilir. Genişletmek için tıkla... Bu ürünün al satı olmaz uçuk fiyatlarda olmuyor hemen hemen 120 110 bandına 100 TL bandına ara ara düşüyor zaten.
F FearOnEyes Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2022 #4 oktyky dedi: @FearOnEyes Bu ürünün al satı olmaz uçuk fiyatlarda olmuyor hemen hemen 120 110 bandına 100 TL bandına ara ara düşüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Dükkan sahibi kişiler anlık ihtiyacı olan kişilere satabilir. Öyle yapmayı planlıyorum.
oktyky dedi: @FearOnEyes Bu ürünün al satı olmaz uçuk fiyatlarda olmuyor hemen hemen 120 110 bandına 100 TL bandına ara ara düşüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Dükkan sahibi kişiler anlık ihtiyacı olan kişilere satabilir. Öyle yapmayı planlıyorum.
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.101 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 11 Kasım 2022 #5 İki adet aldım teşekkürler.
oktyky Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #7 Wiro8 dedi: Ürün orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal de fiyatı artmış, ben aldım bir tane.
Wiro8 dedi: Ürün orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal de fiyatı artmış, ben aldım bir tane.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #8 Bluetooth ile bağlatıyor ki bazı anakartlarda Bluetooth'da olmuyor uyarıyım. Sırf bu sebepten 180TL'ye direk Wi-Fi bağlatan kingboss AC1200 aldım.
Bluetooth ile bağlatıyor ki bazı anakartlarda Bluetooth'da olmuyor uyarıyım. Sırf bu sebepten 180TL'ye direk Wi-Fi bağlatan kingboss AC1200 aldım.