SevimsizPortakal
Kilopat
Daha fazla
Merhaba. Yeni bir sistem satın aldım. MSI B450M-A-PRO Max anakartını kullanıyorum. Bilgisayarımda Xbox gamepad için bir TP-Link Bluetooth alıcısı ve Everest kablosuz klavyem için kendi alıcısı takılı. Kasanın arka tarafına bu alıcıları taktığım zaman kopma yaşıyorum. Windows'tan USB çıkarma sesi gelmiyor. Fakat klavyede gamepad de kopuyor. Kasanın arka tarafına kablolu fare, mikrofon ve kablosuz kulaklığımın alıcısı da takılı. Fakat bunlar hiçbir şekilde kopmuyor. Kasanın arka tarafındaki metal plaka biraz oynak ve bastırınca çatırdıyor. Eski sistemim gibi sabit değil. Ayrıca kasanın ön tarafına klavye alıcısını taktığımda da kopma yaşıyorum. Fakat Bluetooth alıcısını ön tarafa taktığımda problem yaşamıyorum. İki monitör kullanıyorum ve kopmalar olduğu zaman yan monitördeki videoların donduğunu vb. durumları da gördüm. Oyun performansında hiç problem yok.
Sorunu çözmek için yaptıklarım;
• Temiz UEFI format.
• BIOS güncellemesi.
• Windows güncellemesi.
• Tüm sürücüleri güncelledim.
• XMP açtım.
Yine de sorunu çözemedim.
Tüm sistemim: MSI RTX 4060, 8x2 GB 3200 RAM, 500 GB M.2 SSD, Ryzen 5 5600, MSI B450M-A-PRO Max, 650W +80 PSU.
Şimdiden teşekkürler.
Sorunu çözmek için yaptıklarım;
• Temiz UEFI format.
• BIOS güncellemesi.
• Windows güncellemesi.
• Tüm sürücüleri güncelledim.
• XMP açtım.
Yine de sorunu çözemedim.
Tüm sistemim: MSI RTX 4060, 8x2 GB 3200 RAM, 500 GB M.2 SSD, Ryzen 5 5600, MSI B450M-A-PRO Max, 650W +80 PSU.
Şimdiden teşekkürler.