TP-Link Bluetooth adaptor bağlanıyor fakat bir süre sonra baglantisi kopuyor

Neotrex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bende TP-Link Bluetooth 5.0 USB var. PC'ye taktığımda hoparlöre bağlanıyor film izliyorum, müzik dinliyorum fakat müziği veya videoyu durdurduğumda ses gidiyor. Bağlantı devam ediyor ama. Dip ses duyuyorum sadece. Tekrar ses gelmesi için bağlantıyı kesip tekrar bağlıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir USB değiştim, driver güncelledim ama sebebini bulamadım. 2 farklı Bluetooth hoparlörde aynı sorunu yaşadım.

Tahminimde kasanızın ön USB bölümüne bağlıyorsunuz. Kasa arkasındaki bir USB 3.0 portunu deneyin ya da farklı bir USB girişini. Sanki kendini uyku moduna alıyor ve uyanamıyor gibi. Bir de tp-link'in sanırım yazılımı da kurulabilyor. Belki bu sorunu giderecektir. Ayrıca USB port sorunlarını BIOS update etmek de çözüyor bazen.

Bnde Bluetooth 4'te var aynı marka, onu kullanınca hiç sorun yaşamıyorum. Evet önde kullandım arkaya takıp deneyeyim. Aynen dediğiniz gibi uyku gibi ama bağlantı var ses yok. Deneyeyim hemen.

Denedim halen aynı ses gitti yine. Ürünü amazona yollayacağım değişim talebi ile. Bakalım ne diyecekler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…