509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 24 Temmuz 2022 #1 Merhaba, kullanılacak cihazları seçip sonra daha başka cihazların bağlanamamasını istiyorum.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 24 Temmuz 2022 #2 MAC Filtreleme, ile bu mümkün.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 24 Temmuz 2022 #3 189454 dedi: Mac filtreleme, ile bu mümkün. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımıda söyleseydiniz daha iyi olurdu.
189454 dedi: Mac filtreleme, ile bu mümkün. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımıda söyleseydiniz daha iyi olurdu.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 24 Temmuz 2022 #4 509401 dedi: Nasıl yapacağımıda söyleseydiniz daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... TP-Link arayüzüne girdikten sonra; Kablosuz Ayarları'na girin. Kablosuz MAC Filtreleme'ye girin. Özelliği "İzin ver" moduna getirin. Burada özelliği aktif etmeden önce "Yeni ekle" seçeneği ile erişimine izin vereceğiniz cihazların MAC adresini manuel olarak eklemeniz gerekiyor. Ekleme işlemini tamamladıktan sonra; özelliği "Etkin" moda getirin. Bu işlemleri doğru olarak gerçekleştirdikten sonra; kararlılık açısından modemi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim.
509401 dedi: Nasıl yapacağımıda söyleseydiniz daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... TP-Link arayüzüne girdikten sonra; Kablosuz Ayarları'na girin. Kablosuz MAC Filtreleme'ye girin. Özelliği "İzin ver" moduna getirin. Burada özelliği aktif etmeden önce "Yeni ekle" seçeneği ile erişimine izin vereceğiniz cihazların MAC adresini manuel olarak eklemeniz gerekiyor. Ekleme işlemini tamamladıktan sonra; özelliği "Etkin" moda getirin. Bu işlemleri doğru olarak gerçekleştirdikten sonra; kararlılık açısından modemi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 25 Temmuz 2022 #5 189454 dedi: TP-Link arayüzüne girdikten sonra; kablosuz ayarları'na girin. kablosuz Mac filtreleme'ye girin. Özelliği "izin ver" moduna getirin. Burada özelliği aktif etmeden önce "yeni ekle" seçeneği ile erişimine izin vereceğiniz cihazların MAC adresini manuel olarak eklemeniz gerekiyor. Ekleme işlemini tamamladıktan sonra; özelliği "etkin" moda getirin. Bu işlemleri doğru olarak gerçekleştirdikten sonra; kararlılık açısından modemi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek gözükmüyor.
189454 dedi: TP-Link arayüzüne girdikten sonra; kablosuz ayarları'na girin. kablosuz Mac filtreleme'ye girin. Özelliği "izin ver" moduna getirin. Burada özelliği aktif etmeden önce "yeni ekle" seçeneği ile erişimine izin vereceğiniz cihazların MAC adresini manuel olarak eklemeniz gerekiyor. Ekleme işlemini tamamladıktan sonra; özelliği "etkin" moda getirin. Bu işlemleri doğru olarak gerçekleştirdikten sonra; kararlılık açısından modemi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek gözükmüyor.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 25 Temmuz 2022 #6 509401 dedi: Eki Görüntüle 1462869 Öyle bir seçenek gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben ISS'nin verdiği modemi kastettiğinizi sandım. Sizin arayüzle ilgili burada bir makale var; Yeni Mavi Arayüzlü Kablosuz Routerlarda Erişim Kontrolü Nasıl Yapılandırılır? | TP-Link Türkiye Yeni Mavi Arayüzlü Kablosuz Routerlarda Erişim Kontrolü Nasıl Yapılandırılır? www.tp-link.com
509401 dedi: Eki Görüntüle 1462869 Öyle bir seçenek gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben ISS'nin verdiği modemi kastettiğinizi sandım. Sizin arayüzle ilgili burada bir makale var; Yeni Mavi Arayüzlü Kablosuz Routerlarda Erişim Kontrolü Nasıl Yapılandırılır? | TP-Link Türkiye Yeni Mavi Arayüzlü Kablosuz Routerlarda Erişim Kontrolü Nasıl Yapılandırılır? www.tp-link.com