TP-Link deco model tavsiyesi

Bütçe
Sınırsız
Daha fazla  
Selamlar,

Salonda bulunan tso 1Gbps internetimi evin her tarafına (şimdilik 100 M.2 bir evdeyiz ama ileride daha büyük bir eve taşınacağız sanırım bunu da düşünerek) dağıtabilmek için deconun hangi modelini almam gerekir? X10'dan X60'a kadar model var ve 2 ya da 3 tane mi hangisinin uygun olacağına karar veremiyorum. Bütçe sorunum yok, tavsiyeleriniz bekliyorum

Taşınacağınız evin m.2'si ve oda sayıları önemli. Açıkçası 100 ila 150 metre karelik bir ev için X10 ila X60 modelleri aşırı gereksiz ve masraf. Dubleks ve 300 metrekarelik bir dairede kullandığım modelini önereyim:

Ekleme: Duvar aralarında beton/lar varsa minimum 3'lü paket öneriyorum.

teşekkürler hocam tavisye için. x modelleri ile bu önerdiğiniz arasında kayda değer bir fark mıdır? Zira bu önerdiğiniz WIFI 5 bir sistem, X modellerini almak daha mantıklı olmaz mı?

teşekkürler hocam tavisye için. x modelleri ile bu önerdiğiniz arasında kayda değer bir fark mıdır? Zira bu önerdiğiniz WIFI 5 bir sistem, X modellerini almak daha mantıklı olmaz mı?
Açıkçası WiFi 6 modeline yönelmek elbet geleceğe yöneliktir ancak bana göre pek gereksiz ve masraf gibime geliyor. Tabii tamamen karar size ait, ben sadece TP-Link Deco modelini kullandığım için E4/M4 modellerini önerebileceğimi belirtmek isterim. Onun dışında Deco uygulaması ile üniteleri ve bağlı olan cihazlarını çok kolayca yönetebiliyorsun.

çok teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için

uppppp

upppppp

uppppp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…