TP-Link Deco modemsiz kullanılabilir mi?

Rhythmİnmyheart

Hectopat
Deco ikili sistem aldım. İnternette yaşadığım sorunlardan dolayı. Fakat bunu modemi çıkartıp GPON'dan gelen kabloyu bağlayıp kullanıcı adı şifre girersem eğer diğer modem yerine bunu kullanabilir miyim? Kablosuz bağlanan Deco'yu evin diğer tarafına koymayı düşünüyorum.

WAN girişi varsa olur.

Satan arkadaş mümkün olmadığını söyledi de, ben de direkt modemsiz kullanabilme taraftarıydım müsait olduğum da kurulumda deniyorum o zaman.

Denediğim zaman bağlantı hatası veriyor şimdilik mecbur modemden kabloyla bağladım. PPPoE seçip kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum doğru bir şekilde ama hata vermeye devam etti. Türk Telekom kaynaklı bir sorun olabilir mi? Farklı bir cihaz denediğim için bu hatayı veriyor olma ihtimali de var gibi ama anlamadım tam olarak.

Son düzenleme:
Satan arkadaş mümkün olmadığını söyledi de, ben de direkt modemsiz kullanabilme taraftarıydım müsait olduğum da kurulumda deniyorum o zaman.

Denediğim zaman bağlantı hatası veriyor şimdilik mecbur modemden kabloyla bağladım. PPPoE seçip kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum doğru bir şekilde ama hata vermeye devam etti. Türk Telekom kaynaklı bir sorun olabilir mi? Farklı bir cihaz denediğim için bu hatayı veriyor olma ihtimali de var gibi ama anlamadım tam olarak.

VLAN ID 35 olarak ayarladınız mı? Kullanıcı adı sonuna @ttnet yazılı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı