erturkgg Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 TP-Link Deco X20-DSL Modem TP-Link Deco X20-DSL Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com TP-Link Archer VX1800v Modem TP-Link Archer VX1800v Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu iki üründen birini alacağım. Birisi Deco Mesh diğeri EasyMesh destekliyor. Bir süre tek cihaz, ileride belki duruma göre yanına ek cihaz alacağım ama hangisini almalıyım kararsızım. Başka cihaz önermezseniz sevinirim.
TP-Link Deco X20-DSL Modem TP-Link Deco X20-DSL Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com TP-Link Archer VX1800v Modem TP-Link Archer VX1800v Modem detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu iki üründen birini alacağım. Birisi Deco Mesh diğeri EasyMesh destekliyor. Bir süre tek cihaz, ileride belki duruma göre yanına ek cihaz alacağım ama hangisini almalıyım kararsızım. Başka cihaz önermezseniz sevinirim.
MelihKesgin X99 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.077 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B550 GAMING X V2 Ryzen 5 5500 RX6600 3000MHz 16GB Gskill Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2023 #2 Archer AX23 kullanıyorum, bayağı memnunum. Saat gibi çalışıyor.
erturkgg Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 MelihKesgin X99 dedi: Archer AX23 kullanıyorum, bayağı memnunum. Saat gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre DSL girişi lazım o nedenle bu iki cihazdan birisini alacağım.
MelihKesgin X99 dedi: Archer AX23 kullanıyorum, bayağı memnunum. Saat gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre DSL girişi lazım o nedenle bu iki cihazdan birisini alacağım.