TP-Link firmware güncelleme sorunu

Strosferus13

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. TP-Link W9970 modemi firmware güncelleme yapmak istedim güncelleme dosyasını yükledim "aygıt bu yazılımı reddetti" uyarısı aldım. Yanlış bir yazılım seçmedim. V2 model W9970 neden hata verdi? Eski ADSL modemimde güncelleme yaparken bir sorun olmamıştı halbuki. VDSL modemim güncel (eu) versiyonu kabul etmedi. Bölgesel yazılım kısıtlaması mı var? @Recep Baltaş

Merhaba kusura bakmayın saçma sapan şeyler yüzünden yetki kısıtlaması yapıldı cevap veremedim forum teknoloji formu mu TDK formu mu yöneticilerin bi karar vermesi lazım
Modemi kendim aldım servis sağlayıcı vermedi modemin resmini atamıyorum şuan ama dediğim gibi Türkçe arayüzlü modem ingilizce dili olan güncel sürümü yüklemek istiyorum olmuyor üreticiye de mail attım beklemedeyim

Model doğru dün TP-LINK desdek hattına mail atmıştım bugün cevap verdiler tr yazılımı olan cihaz eu yazılımını kabul etmiyormuş onlarda aynı linki paylaştılar
Yani yapacak birşey yok konu üreticinin koyduğu kurallarla alakalı

EU olmayacağı zaten indirme sayfasında yazıyor uyarıları okumadınız mı? Türkiye için sadece bu sürüm var diğerlerini yükleyemezsiniz.
Daha önce aynı markaya sahip TP Link w8951nd adsl modem için eu versiyonuna güncelleme yaptım bir sorun olmadı yukarıda da belirttim zaten siz bunu okumadınız mı?
O uyarı dediğiniz sayfanın aynısı w8951nd için de yazıyor ama güncelleme aldı.
Adsl de güncelleme alıyorda vdsl de neden almıyor onu sorguluyorum

Son düzenleme:
Daha önce aynı markaya sahip TP Link w8951nd Adsl modem için EU versiyonuna güncelleme yaptım bir sorun olmadı, yukarıda da belirttim zaten siz bunu okumadınız mı?
Okudum tabi ancak söylediğiniz modelde EU yazılımı bulunmuyor. ABD'ye özel güncelleme bulunuyor ve bunun da uyarısı sitede yapılmış. Güncellemeye izin vermesi eski sürümlerde güvenlik açığı tespitleri daha az olduğundan açıktan yararlanıp güncelleyebildiniz. Güncellemeler ve cihazlar değiştikçe güvenlik önlemleri ve hatalı girişimler önlenir bu her cihazda böyledir.
Adsl de güncelleme alıyor da, Vdsl de neden almıyor onu sorguluyorum.
ADSL, VDSL meselesi değil bu. Cihaz desteği ile alakası olan bir durum ve bildirilmiş bir sorun olmadığı için güncelleme alacak bir problem olmadığından güncelleme gelmez. Bildiğiniz bir sorun varsa İngilizce olarak bildirirsiniz yetkililerine ilgilenirler gerekli ise güncelleme yoluna gidebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…