TP LİNK internet hızı eşitleme

meratsu

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi interneti ortak kullanıyoruz 2 kişi ve diğer kişi çokca indirme yaptıgını düşünüyorum veya başka biri internete sızıp yapıyor.Ben kendi bilgisayarımdaki hızı arttırıp diğer kullanıcıları nasıl hızını düşürebilirim. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

Başlıkta belirttiğim gibi interneti ortak kullanıyoruz 2 kişi ve diğer kişi çokca indirme yaptıgını düşünüyorum veya başka biri internete sızıp yapıyor.Ben kendi bilgisayarımdaki hızı arttırıp diğer kullanıcıları nasıl hızını düşürebilirim. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
Android de cihazınız root lu ise Play Store'da NetCut programı var. İnanılmaz bir program. Wifi ağındaki herkesi görebiliyor, internetdeki hızlarını ayarlayabiliyor veya tamamen internetini kesebiliyorsunuz. Kafelerde çok işe yarıyor 10 kişi varken internetde. :D Ama tekrar söylüyorum cihazınızın rootlu olması gerek.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı