Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 891 Çözümler 12 Yer İstanbul 8 Şubat 2024 #1 Merhaba antivirüs 22 SSH ve 23 telnet portlarını kapatmamı öneriyor. Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. TP-Link Archer VR300 modem kullanıyorum.
Merhaba antivirüs 22 SSH ve 23 telnet portlarını kapatmamı öneriyor. Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. TP-Link Archer VR300 modem kullanıyorum.
D darern Yoctopat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 2 28 Mart 2024 #2 Wardom dedi: Merhaba antivirüs 22 SSH ve 23 telnet portlarını kapatmamı öneriyor. Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. TP-Link Archer VR300 modem kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky antivirüs bana da kapatmamı söylüyor ancak yapamadım. Başka modemle yapan varsa da cevaplarsa memnun oluruz.
Wardom dedi: Merhaba antivirüs 22 SSH ve 23 telnet portlarını kapatmamı öneriyor. Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. TP-Link Archer VR300 modem kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky antivirüs bana da kapatmamı söylüyor ancak yapamadım. Başka modemle yapan varsa da cevaplarsa memnun oluruz.