S sawqgbdhf Hectopat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #1 Öncelikle iyi günler. Bugün modem arayüzüne girip şifre değiştirecektim yalnız modem IP'sini yazdıktan sonra hiçbir veri alınamadı hatası alıyorum, bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2016
Öncelikle iyi günler. Bugün modem arayüzüne girip şifre değiştirecektim yalnız modem IP'sini yazdıktan sonra hiçbir veri alınamadı hatası alıyorum, bunun çözümü nedir?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #2 Modemi kapatıp açınız, TP-Link'in bazı modemlerinde panele girişte sorun oluşabiliyor, belli bir süre açık kaldıktan sonra...
Modemi kapatıp açınız, TP-Link'in bazı modemlerinde panele girişte sorun oluşabiliyor, belli bir süre açık kaldıktan sonra...
S sawqgbdhf Hectopat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #3 Açıp kapattım, aynı sorun hala devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2016
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #4 Eğer elinizde servis sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreniz varsa modemi arkasındaki reset tuşundan resetleyin ve sıfır kurulum yapınız.
Eğer elinizde servis sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreniz varsa modemi arkasındaki reset tuşundan resetleyin ve sıfır kurulum yapınız.
S sawqgbdhf Hectopat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #5 Modemi sıfırladım arayüz açıldı. Birkaç saat sonra tekrar gireyim dedim gene açılmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2016
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #6 Yazılımsal sorunlu TP-Link bu konuda, dediğim gibi... Yazılım güncellemesi varsa, modemin yazılımını güncelleyin.
Yazılımsal sorunlu TP-Link bu konuda, dediğim gibi... Yazılım güncellemesi varsa, modemin yazılımını güncelleyin.