parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 30 Temmuz 2014 #11 Silinen üye dedi: Şimdi gördüm reset yerinde var yarın müşteri hizmetlerini arayıp o şekilde yapacağım artık neyse teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri bu işlerle ilgilenmez. IP doğru girdiğinizden emin misiniz? Komut istemini açarak ipconfig yazınız. Yine giremiyorsanız reset düğmesine basarak, modemi resetleyin. Bu işlem sonucunda modeminiz eski haline gelecektir.
Silinen üye dedi: Şimdi gördüm reset yerinde var yarın müşteri hizmetlerini arayıp o şekilde yapacağım artık neyse teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri bu işlerle ilgilenmez. IP doğru girdiğinizden emin misiniz? Komut istemini açarak ipconfig yazınız. Yine giremiyorsanız reset düğmesine basarak, modemi resetleyin. Bu işlem sonucunda modeminiz eski haline gelecektir.
B Barış Şentürk Ziyaretçi 30 Temmuz 2014 #12 Çok teşekkürler şifreyi koydum resetleyerek giriş yaptım. Sorun çözüldü konu kilitlenebilir.