TP-Link Modeme Telefon Bağlanmıyor ?

22913

Kilopat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Tp-Link marka modemime bağlantı sorunu yaşıyorum. Tüm örnekleri vereyim.
Modeme kablolu hiçbir şey bağlı değil. Masaüstü kablosuz bağlı.
1 Laptop, 1 masaüstü, 2 iphone 5, 2 iphone 4s, 1 iphone 3 ve bugün misafirliğe gelen 3 iphone 5s.
Bunlardan sadece laptop masaüstü ve 1 iphone 5 bağlantı kurabiliyor. Dota 2 tarzı online oynanan oyunlarda ping sorunu ve oyundan kesilme gibi sorunlarla da karşılaşıyorum. Aslında sorun modemden midir onuda bilmiyorum.

Lütfen yardımcı olun, bu gece halledebilirsem güzel olur. Teşekkürler.
Edit : Masaüstü modeme 5 metre kadar uzaklıkta.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Modeme birden çok cihaz bağlanırsa tabii ki Ping sorunu yaşarsın.
  • Alt seviye modemlerde modeme bağlanabilen cihaz sayısı sınırlıdır.
  • Modemin yayın yaptığı 802.11x bandını bilmen gerek. (Bunu değiştirp daha fazla cihazla uyumlu olmasını sağlayabilirsin)
  • Modem modelini dahi yazmamışsın. Soruyu sorarken bile önemsememişsin... Binlerce TP-Link modem var. Tahmin mi edelim yani modeminin modelini ?

Birden çok cihazla bağlansam yaşarım da ben birden çok cihazla bağlanmadığım halde oyunları oynayamıyorum lag giriyor işte oyundan atıyor vs.
Cihaz orta seviyedir.
wpa2 şifresi ile kullanıyorum.
Modeli:V-8961 ND
Biraz araştırdım ama wep şifresine geçilirse olma ihtimali varmış bu şifreler hakkında da biraz bilgi verirseniz.

@Recep Baltaş
İstediğiniz her şeyi söyledim. Sırf bana kızmak için mesaj attığınızı düşünüyorum. Sorunun çözümü için yardım etmeyecekseniz lütfen mesaj atıpta insanları merakla bekletmeyin. Size değer veriyoruz bilginize saygı gösteriyoruz. Ancak saygının karşılığını almadığımı düşünüyorum. Soruyu sorarken önemsememişsin demişsiniz, önemsemeyen sizsiniz. Bu bir eleştiridir. Umarım eleştirilere sağduyu ile yaklaşırsınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı