Merhaba arkadaşlar, evde internet bazı yerlerde hiç çekmiyor. Bende One mesh ya da router ile İnterneti güçlendirmeye düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda TP-Link RE315, TP-Link RE305 ya da Xiaomi Mi wife range extender AC1200 almayı düşünüyorum. Bunlar hakkında bilgisi ya da başka bir yöntem önerecek olan var mı?
Daha iyi sonuç alabilmek icin Ethernet kablosu ile bağlanıp öyle kullanmayı düşünüyordum. O yüzden 2. bir modem kullanmam mı daha iyi olur yoksa TP-Link modellerinden birini mi kullansam daha iyi sonuç alirim? Bir de tek bir ağ adıyla kesintisiz Wi-Fi bağlantısı sağlıyor mu?
Daha iyi sonuç alabilmek icin Ethernet kablosu ile bağlanıp öyle kullanmayı düşünüyordum. O yüzden 2. bir modem kullanmam mı daha iyi olur yoksa TP-Link modellerinden birini mi kullansam daha iyi sonuç alirim? Bir de tek bir ağ adıyla kesintisiz Wi-Fi bağlantısı sağlıyor mu?
Merhaba arkadaşlar, evde internet bazı yerlerde hiç çekmiyor. Bende One mesh ya da router ile interneti güçlendirmeye düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda TP-Link RE315, TP-Link RE305 ya da Xiaomi Mi wife range extender AC1200 almayı düşünüyorum. Bunlar hakkında bilgisi ya da başka bir yöntem önerecek olan var mı?
Elindeki modemin modeli nedir, kaç Mbit internet paketin var, VDSL mi fiber mi kullanıyorsun, evin kaç m² ve modemin evin ortasında mı yoksa evin bir ucunda mı?
Elindeki modemin modeli nedir, kaç Mbit internet paketin var, VDSL mi fiber mi kullanıyorsun, evin kaç m² ve modemin evin ortasında mı yoksa evin bir ucunda mı?
Türkcell superonline wifi6 modemi var. İnternet fiber 1000mbps. Ev iki katlı o yüzden üst katta tam verimli çekmiyor. Modemi de evin ucuna koymuştum. Ucuza tp link RE315 aldim daha gelmedi. modemi evin ortasına alıp cat6 ethernetle birbirlerine bağlayıp deneyeceğim.
Turkcell Superonline WI-FI6 modemi var. İnternet fiber 1000 Mbps. Ev iki katlı o yüzden üst katta tam verimli çekmiyor. Modemi de evin ucuna koymuştum. Ucuza TP-Link RE315 aldim daha gelmedi. Modemi evin ortasına alıp CAT6 Ethernet'le birbirlerine bağlayıp deneyeceğim.
Onun yerine direk mesh sistem alıp kullanabilirsin çok daha iyi verim alırsın çünkü hem 2 katlı ev hem de büyük ihtimalle evin ortasına cihazı koysan bile kapsama alanının yetmediği yerler olacak.
Onun yerine direk mesh sistem alıp kullanabilirsin çok daha iyi verim alırsın çünkü hem 2 katlı ev hem de büyük ihtimalle evin ortasına cihazı koysan bile kapsama alanının yetmediği yerler olacak.
Haklisiniz hocam bende mesh sistem düşünüyordum fakat o kadar bütçem yok maalesef. Re315 ve cat7 kabloyu 600tl ye tedarik ettim. Yine de teşekkür ederim