TP-Link RE315 vs TP-Link RE305

SENTOKI

Hectopat
Evimiz iki katlı modem alt katta PC, PS üst katta 500 Mbps internet kullanıyorum ancak bittikten sonra 1000 Mbps geçeceğim şu anda dağıtıcı olarak Mercusys MW300re 300 Mbps kullanıyorum ancak etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Sizce fark olur mu geçersem TP-Link'e?

RE315 işini görebilir. Bu cihaz mevcut modeme bağlanıp Wi-Fi sinyalini evin diğer taraflarına genişletiyor. 2.4 GHz'de 300 Mbps ve 5 GHz'de 867 Mbps destekli çift bant olduğu için iki katlı evlerde ölü nokta problemini azaltabiliyor.

RE315 işini görebilir. Bu cihaz mevcut modeme bağlanıp Wi-Fi sinyalini evin diğer taraflarına genişletiyor. 2.4 GHz'de 300 Mbps ve 5 GHz'de 867 Mbps destekli çift bant olduğu için iki katlı evlerde ölü nokta problemini azaltabiliyor.

Hocam aslında çok almak gibi bir düşüncem yoktu birkaç aya RE305 almayı düşünüyordum ama Amazon'da 125 TL kuponum var çoğu üründede kullanılmıyor bu üründe kullanılıyor çok fark var mıdır aralarında RE305 ve RE315'in.

Evet var ama çok büyük bir fark yok yani 305 eskidir ama iyidir 315 onun yeni kardeşi gibi 315 daha stabil ve onemesh çalıştırabilir TP-Link'in ürünleri güzeldir.

Evimiz iki katlı modem alt katta PC, PS üst katta 500 Mbps internet kullanıyorum ancak bittikten sonra 1000 Mbps geçeceğim şu anda dağıtıcı olarak Mercusys MW300re 300 Mbps kullanıyorum ancak etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Sizce fark olur mu geçersem TP-Link'e?

Senin bu şartlar altında Wi-Fi 6 3000MBPS hızlarında mesh sistemi kurman gerekiyor.

RE305 kullanıyorum o kadar iyi kapsama alanı yok. 315 antenli olduğu için daha makul olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı