TP-Link router önerisi

Worqua

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

Evde bir süredir internet sağlayıcısı şirketin tahsis ettiği şu arkadaş vasıtasıyla internete bağlanıyoruz.

Router, modem vs. yıllar öncesinde kaldığım için pek bir bilgim yok. Rehberliğinize ihtiyacım var. İnternet sağlayıcısı şirket router için aylık ödediğim kirayı(ve sonunda benim olmuyor) aşırı saçma bir fiyata çıkardı ve kendim dışarıdan alıp kullanırsam gördüğüm fiyatlara bakacak olursa 12-15 ay içerisinde kendini amorti ediyor. Dediğim gibi network konusundan aşırı uzağım. TP-Link için AX var veya C serisi var bunların farklarını bilmiyorum. Yukarıda gönderdiğim linkteki router cihazı yerine kendi cihazımı almak istesem ne gibi öneriler sunabilirsiniz tarafıma? Internet hızım 600 Mbps. İleride 1000'e de yükseltebilirim belki.

Ax serisi Wifi 6 destekli cihazlar. Bütçeniz varsa geleceğe yatırım için AX serisini almanız daha mantıkı. Router sadece interneti yayar, eğer evinize telefon kablosu diye tabir edilen kablolar ile internet geliyorsa ve başka bir modem yoksa interneti alabilmek için router değil modem almanız gerekmekte.

Yüksek hızlı kablosuz bağlantı için AX destekli cihaz almanız daha iyi olur. TP-Link AX72 kullanıyorum gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı