TP-Link TD-W8151N Anten Değişimi

Biraz zor gözüküyor. Çünkü dağlık bir alanda oturuyoruz okul ile ev arasında 1000-1500 küsür bina vardır vede okulda mecburen telefonla gireceğim için diğer aygıtlarla biraz zor görünüyor. Ama yinede sağolun dediğiniz gibi ilk önce hazır daha sonra el yapımı sistemlere yöneleceğim

Aynı modemden kullanıyorum iyi bir çekim gücü var bana yetiyor Geçen gün sinirlenip yumruk atmıştım modeme modem WLAN tepki vermiyordu Garantiye verdim adamlar yenisi yollamış TP-LINK saolsun Bu arada bu modemin Windows 8 Setup nerden indirebiliriz?

Setup'a gerek yok ki. Tarayıcı araç çubuğuna 192.168.1.1 yazarak modemle ilgili işlemleri gerçekleştirebilirsin . Yoksa CD'dende kurabilirsiniz. Setup yoksa verebilirim

Modem güzel ya Kaliteli aslında gayet normal ama bana düşük Önceki RT-205 idi çift antenle bu kadar iyi değildi bu iyi fakat daha iyi anten bulucaz yapıcaz inş MR_YAMYAM'la birlikte

Yaparız yaparız.
Sen yeterli biraz daha dikkatli yaz da, senin için moderatörlerle yine kavga etmeyeyim
Bu gibi teknik konularda, düşmanım da olsa yardıma hazırım.

Tamam Yamyam abi sağolasın
STK devresiyle ilgili yeni konu açacağım hani sol tarafa ses %20 oranında daha az gidiyordu hatırladı isen onu başlatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…