boran0038 Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #1 Kolay gelsin arkadaşlar bi sorunum var. Güvenlik kameraları izlemek istiyorum fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bununla ilgili olan modem ayarları hakkında bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Momer marka= TP-LİNK TD-W8961N Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2015
Kolay gelsin arkadaşlar bi sorunum var. Güvenlik kameraları izlemek istiyorum fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bununla ilgili olan modem ayarları hakkında bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Momer marka= TP-LİNK TD-W8961N
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2015 #2 Bunun için port ayarları ile oynamanız lazım. Bu kolay bir şey değil. Size tavsiyem canlı destek almanız servisten.
Bunun için port ayarları ile oynamanız lazım. Bu kolay bir şey değil. Size tavsiyem canlı destek almanız servisten.